- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah tegnap énis toltam a szörnnyel párat, kezdtem ráérezni... de még evolve 3-on is tényleg baromi nehéz volt le is kaptak, igaz csak egy hajszállal.
Úgy érzem az elején tényleg lopakodni kell, felmenni valami magas helyre és megvárni míg elmennek lopakodva nem hagyva nyomot. Zabálni, aztán ha sikerül közel teljes élettel 3-as szinten lenni, akkor van egy jelentősebb esély nyerni a szörnnyel.
Nem rossz játék amugy, de tényleg az az érzésem ez így nem lesz sikeres, most még újdonság és alfa miatt sokan elnézik neki a dolgokat. Engem pl a optimalizáltság, amire sokan negatívat adtak, nem zavar mert erős gépem van relative, jól is fut.
De a játékélmény az zavar... és rendkívül hamar unalmassá válik a szörnyvadászat... kihívás a szörnyben van szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest