- Google Pixel 9a rapidteszt
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
A semminél jobb volt...elhiheted.
Da amikor begyújtottuk, akkor szép lánggal égettÁhhhh...ne is mond. Rettenet szar idő van. Az ember kedvét mindentől elveszi.
Ma is megállás nélkül esett és semmi javulást nem jósol. Ekkora szar nyarat még sosem éltem, de a tavasz sem volt jobb. A Balcsira is le kéne menni, de ha oda is lemegy az ember a szúnyogok felfalják.
Reménykedem, hogy a július azért tűrhető lesz. -
buherka
addikt
Persze, hogy fikázod, mert nem kaptál belőle...jó magyar szokás
Amúgy nagyon finom volt mindenki szerint és be is álltunk tőle, mint a vasbeton.A kutya sült csirkét kapott, mert Tomy felrúgta részegen a sötétben a husit.
De még benzinnel is felgyújtotta magát a fiú.
Jól sikerült egy buli volt...szétröhögtük az agyunk. -
-
marsu
veterán
-
marsu
veterán
Akkor hozz! Vagy nem is tudom ...
Eszünk, iszunk ...
Miért, mi a baj az ízével? Jah, hogy lóból van? Azt nem szeretem ...
Én jobban szeretem a baromfivirslit .... Vagy inkábba frankfurti virslit, de az meg főzve jó, mustárral!
De majd grillezek megint császárszalonnát és akkor senki nem marad éhen ... Ahoz is jó a steakburgonya, fűszerezve.
-
Str8 sk8r
őstag
...most dumáltam tomival, valószínű, hogy szombaton (22) jönne, és maradna vasárnap (23) estig...így a te utazásod is biztosítva csupor...
...buherral csak este dumálunk, de tuti jönni fog...a hugom is minden követ megmozgat, és úgy fest a barátnőm is eljön...marsuék tuti ott lesznek......lehet haver(ék) is jön(nek), még meglátjuk...
...én remélem rajtunk kívül is leszünk még páran... -
marsu
veterán
1db tengerimalac olcsón vihető!
- kb 1,5 éves,
- garancia már nincs rá,
- passzív hűtésű,
- tuning adatok nincsenek, nem volt húzva,
- általában csendes, semmi hangja nincs,
- csak reggelente van hangja, de akkor nagyon, de egy répától elhallgat,
- jelzi a hűtőajtó nyitását,
- keveset eszik, főleg répát, uborkát és egyéb zöldségeket,
- ajándék ketrec is jár hozzá.- ingyen elvihető!
Érdeklődni itt, vagy priviben!
-
marsu
veterán
A kiscicák most egy hetesek. Gond nélkül, gyorsan születtek. Az anyacica kicsit furcsán néz a kiskutyákra, az összes szőr feláll a hátán néha, a kutyák meg csak néznek bambán hogy ennek meg mi a baja .... aztán meg alszanak tovább.
A szomszéd denevérfülű kutyája tanítja őket ugatni, kisebb-nagyobb sikerrel, de majd belejönnek.
-
buherka
addikt
Hát a fater narancsa hatalmasat ütött.
Láttad Tomit, amikor legurította az 5 centest belőle...majdnem kijött belőle az egész "nap"
Nekem sem kellett sok(#3676) KrenAtesz ...Rendesen pecsenyére sült a végén mindenki, az tuti.
Neked még az orrod is durva volt, szóval úgy az egész arcod kapott az UV-ból(#3678) Winner_hun...ebbe 98-as keverék kell
...az sincs ingyé
-
buherka
addikt
jajjj...te okoska
Tudod, hogy mire gondoltam.
Most beszéltem vele 10 percet telón.
Akitől veszi a mocit csak pénteken ér rá....ez a legnagyobb gáz.
De most lehet, hogy átszervezi jövő hétre a bizniszt, hogy fel tudjon hozzánk jönni.Holnap tudja igazából megmondani, miként alakulnak a dolgai.
Kíváncsi leszek(#3478) pohár...látod, hogy hülyeséget irkálsz...ne erőlködj, mert a végén besz@rsz
-
marsu
veterán
-
-
Winner_hun
félisten
Kispolákba szalagavatóról 5-en jöttünk benne, egyik osztálytársam elöl, zacskó a kezében, mindkét ablak letekerve, Árpád híd budai oldalán, pirosnál, jobbra mellettünk nézett át az ürge és röhögött ahogy osztálytársam rókázik
Aztán mentünk a Nyugatiba, Váci úton néztek is a rendőrök hogy hogy tele vagyunk, szerencsére nem jöttek utánunk
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest