Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kiskunfélegyháza: -14 fok. De szerintem már 2 napja befagyott a hőmérő.

-
Bencus88
nagyúr
Nagyon hideg van kint.-15 fok kb.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
És ez pedig az első hó és a felelőtlenség eredménye. Itt történt Félegyházán, a hírekben is benne volt. Ismertem a lányt, aki meghalt. 16 volt.

-
törölt tag
Uhh, hogy tegnap mekkora hóesés, meg hófúvás volt Kiskunfélegyházán (is)...
Az 5-ös főút Félegyházán belüli részét nem lehetett megkülönböztetni a járdától, meg az ároktól. Összefüggő hótakaró volt az egész város (és még ma is az). A hófúvás volt a bónusz. 15 cm hó szerintem simán leesett itt is. Ma viszont szépen sütött a Nap egész nap.
De attól még rohadt hideg volt (van). Remélem ennél hidegebb már nem lesz. Emlékszem, hogy 2003-ban volt már itt 2x is -27 fok, levegőt alig kaptam, olyan hideg volt... 
-
válasz
Bencus88
üzenetére
Egyik telen mi is szankoztunk ugy, igaz nem volt ilyen hideg de xarra fagytam en is.
Neha cserelni kell a soforrel es atmelegszik picit az ember.(#6076) máyköl Az komoly.
Remelem itt nem nagyon lesz ilyen eleg ez a -15-18 is.(#6077) gamerkiller A sima teli nem is birja -15 alatt, alpesi dizel is -22, az alatt mehet neki az adalek.
Mondjuk a futott eloszuro/szuro sokat segit, altalaban ott csapodik ki a paraffin. -
gamerkiller
senior tag
Prágában -22°C van de nem esik a hó.. Apámnak megfagyott a gázolaj a kamionban..

-
old gray
addikt
Reggelre (12.00h körül
) óriási hó és gyönyörű napsütés fogadott, fagyott, de nem volt túl hideg. Szeretem ez ilyen időjárást. 
-
Bencus88
nagyúr
-15 fok kocsival húzattunk 4 szánkót megfagytunk.Nem érzem a végtagjaim.Jöhet a jól megérdemelt forralt borozás

-
z0d1AK
nagyúr
Debrecenben jelenleg apró pelyhekkel hull, de remélem van még éjszakára hó

-
bazso29
aktív tag
Keleten még mindig hullik, hőmérő -5 fokot mutat (1 napja), de tuti hidegebb van, szerintem befagyott.
Pár perc fotózás után már fáj a kezem úgy meghűlt. -
Csabee.
nagyúr
Olvad a hó..
-
Bencus88
nagyúr
válasz
gamerkiller
üzenetére
Megtaláltam

zánka -
Bencus88
nagyúr
válasz
gamerkiller
üzenetére
Hasonló volt a kiírás is amikor volt fesztivál egyik plakát féleségen

-
adam_
senior tag
Jövő hétre úgyis elolvad, szarul időzítettek az égiek.

-
Bencus88
nagyúr
Zánka napsütés -5,-6,-7 fok és nem esik a hó.Remélem délutánra beindul

-
Csabee.
nagyúr
22.kerületben ismét esik a hó

-
gamerkiller
senior tag
válasz
fekeandras
üzenetére

-
fekeandras
őstag
Reggel ellapátoltam a havat (45perc) bejöttem letusoltam beülök a gép elé kinézek az ablakon és megint ömlik a hó, de nem kiscit. K. *nyád!

-
Manitou
veterán
Debrecen minimum 20cm hó és most is havazik

Este kimegyek megcsapatni a gépet
-
qestion
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csak a szél fújja

-
Motion_Blur
félisten
Még mindig esik

-
neduddki
nagyúr
HI!
8szogon mar nemesik:- (
udv
neduddki
-
panel
aktív tag
Mezőkövesden és környékén szakad a hóóó még mindig, kb 15-20 cm hó van, reggel lehet lapátolni....
-
blueMerle
veterán
Baromi jó meg minden de Karácsonyra elolvad

-
Eastman
addikt
Megpörgettem a Fordot a friss havon, mint prostituált a kistáskáját.
(...ku&#@ a ridikült.)

-
golyani
addikt
nagyon kircsi a hav!!!
most jöttem be szánkázásból

csináltam hóangyalkát
lassan meg lesz a 15 centi
-
Sátánné
tag
Végre itt is esik a hó (Szoboszló) Már vagy 5 órája kb 15cm.

-
Németországban -33,6 fokot mértek,
akkor mi jobb ha kussba maradunk a -8 fokkal.

-
Ahogy nezem itt a ho mar nem esik annyira, viszont a szel eleg jol feltamadt.
Mondjuk a kettobol nehez kihamozni, hogy melyik a friss es melyik a haztetorol lefujt. 
-
ócskás
aktív tag
Törökbálint: hóvastagság 10-14 cm, és még mindíg esik!
-
Eastman
addikt
Hogy' kivagytok ettől a gyönyörű téli estétől.

-
válasz
gamerkiller
üzenetére
Micsoda, 43cm?
Az valami hofuvas lehetett, gondolom nem esett annyi. 
Nalunk kb 14-15 centi eshetett.
szerk: Elhiszem, h annyi, csak mondom azt odafujhatta a szel.

-
Budapest XI. kerület: esik a hó. A 139-es busz késve érkezett a Sasadi úti megállóba, aztán alig tudott felkapaszkodni Gazdagrétre. Sőt, a hátsó úton jött fel. Át kellett vágnom a lakótelepen, egy megállót lefelé gyalogoltam a Törökugrató megállóig, majd go Beregszászi út.

-
Eagle16
addikt
Szolnokon is eléggé rákezdett

-
Bencus88
nagyúr
Csudajót szánkóztunk.Versenyeztünk minden volt
Amikor jött a gép letolni a havak kb fél óra alatt vissza hullott amit elsöpört.És még csak esik. 
-
McKane
senior tag
Nálunk /Veszprémvarsány / van 13 cm hó , és :
"A 82-es főúton, Bakonypéterd és Veszprémvarsány között lezárták az utat hóátfúvás miatt"
-
bazso29
aktív tag
Megérkezett a havazás Szabolcs megyébe is (Tiszalök), percek alatt 1 centi hullott, kíváncsi vagyok mi fog fogadni reggel odakint..
-
gamerkiller
senior tag
-
válasz
gamerkiller
üzenetére
Az is mondjuk nagy problema, h itthon barmekkora ho esik, nem lehet kozlekedni, mert az utfentartas egy nagy nulla.
-
tkazmer
addikt
na, bp mar annyira vacak, hogy most kaptam az infót, hogy elakadt az 1es villamos az arpad hid közepen

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jo kis kepek voltak, hancurozott a kutyus a hoban csak a kepfeltolto szanalta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tibi666
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
nem, én azok közé tartozom, akik vettek rendes téligumit, és értelmes követési távolságot tartva, motorféket használva közlekedem.
kicsit olvass bele az autós témákba, épp ott feszegettük, hogy nekem tele van az autóm elektromos kütyükkel, abs, asr, esp, stb, mégse hajtom mint az állat. gyakorlatilag nem is villan az esp lámpám, hogy egyáltalán megcsúszna az autó, pedig hátsókerékmeghajtású.
szóval ezzel mellélőttél.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Imádom! Ilyenkor végre egy kicsit a feje tetejére áll a világ, vagy éppen fordul vissza

-
Tibiajax
nagyúr
ez a topic mire jó, egyébként?..
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tibi666
üzenetére
Hát én az imént jöttem haza és habár nem egy centi hó van, de teljesen jogos, hogy poroszkál mindenki, mert nyomni azt lehet, de amint a fékre lépsz.... De gondolom te is a nagy arcok közé tartozol, akiknek az arcuk az egyenes végéig tart, a kanyarban meg kettőre lassítanak. Nem akkor vagy faszagyerek, ha méssz, mint az állat, hanem ha képes vagy saját magadnak gátat szabni, ha azt az időjárás és a útviszonyok úgy kívánják.

-
Eastman
addikt
Esik a hóóó!!
...nem kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Humorherold.

Itt Debrecenben -18C

Neha cserelni kell a soforrel es atmelegszik picit az ember.
Remelem itt nem nagyon lesz ilyen eleg ez a -15-18 is.

![[link] [link]](http://farm5.static.flickr.com/4039/4197884548_5a67705cc8_m.jpg)

MADcat