- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zserigta
csendes tag
Sziasztok.
Olyan olcsó érintőceruzát keresnék, amely esetében a képernyőn egy kis négyzet vagy karika van azon területen ami felett a ceruza vége van, és csak akkor rajzol, ha tényleg hozzá is érintem.
Keresgéltem active pen néven, de sajnos egyik sem tudta ezt a funkciót, és neten is amit találtam videókat a azokban is a legtöbb erre képtelen. Aztán olvastam Wikin, hogy Positional Pen-nek hívják ezt kimondottan, de úgy meg szinte semmit nem találtam. Az a bajom, hogy a Lenovora is csak annyit írnak, hogy Active Pen, azt mégis jóval többet tud mint a 100 másik kínai és egyéb márkás Active Pen.
Ami biztosan tudja, a Wacom egyes ceruzái, meg a Lenovo Pen, de ezek tizen ezer felett vannak. Engem max 6e Ft-ig érdekelne, már ha ennyiért létezik ilyen.
A kérdés, hogy ismer e valaki a fenti elvárásnak megfelelő ceruzát 6e Ft körül/alatt.
Előre is köszönöm.
(Windows 10 tablethez kellene.)U.i. Ha valaki tudja, hogy pontosan milyen néven lehet ezeket neten keresni, az is segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest