- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #113338 üzenetére
Az 1060 meg szintén felment vagy megy és ennyiért már nem éri meg amikor a TI 100k se és sokkal többet nyújt, szar az egész.
#köcsögbányászok
-
cyberkind
félisten
válasz
TheProb #113334 üzenetére
Alaphangon 30%-kal erősebb, simán hozza azt amit az 1070, igen, 250-300W-tot fogyaszt de kegyetlen egy disznó ez a kártya, én 1070 helyett vettem, szóval neked ez előrelépés volna majd, de ha nem kell ennyi kakaó akkor bőven jó az 1060, persze abból is a 6GB-os.
(#113335) Crytek
Az enyém 19 nyaráig garis, de úgyis jövőre tervezek a Volta-ból venni max ősszel, úgyhogy 50k-ért kb 1 év garival jó vétel lesz ez valakinek. -
cyberkind
félisten
válasz
TheProb #113328 üzenetére
Sose volt lefutva csak a 290/x után ismét beindult nagyon a móka, amivel az a bajom, hogy most már nincs alternatíva se mert mindent lenyúltak, aztán ezek a kártyák mennek majd fel az apróra ahogy fentebb bemásoltam, szóval neked így marad az 1080 ha találsz, esetleg külföldön, vagy a 980TI, mert ez egy jó darabig nem fog változni, tavaly a szar start miatt nem voltak kártyák, most meg ezért, nonszensz.
-
cyberkind
félisten
válasz
DrTechnoid #113326 üzenetére
F*szt jobb, ez a hülye és buzi bányászás miatt van, nemhiába tűntek el a kártyák mindenhonnan, még az NV-k is, ja és feljebb megy az 1070 és 1060-asok ára is.
Ezt meg se említem: Azzal számolni kell mostantól, hogy RX 470-480-570-580 és 1060-1070-ből szinte biztos lesz olyan ami ment heteket, hónapokat csőgázon.
-
cyberkind
félisten
Szóval az új CoD-ban nem lesz horogkereszt de lesz fekete német is?
Még az elsőn nem lepődök meg mert Activision de a másodikon igen mert már minden sorozatban és lassan filmben is ez lesz, kicsit se uncsi.
(#113304) gyimger
Akkor ne válts, nem tudom miért olyan nagy probléma a Win 10 apdét. -
-
cyberkind
félisten
válasz
#57527808 #113299 üzenetére
Az biztos, hogy renderelni jobb a sok mag sok szál, de én meg a 6800K-t mondanám ugyanannyiért, igaz csak 6 mag 12 szál de azzal tutira nem lesz gond soha se, utána már sajna csak a 6900 van ami meg drága, persze én megvárnám a 2066 és az asztali 6 magosok startját mert utána sokkal jobbak lennének a lehetőségek.
-
cyberkind
félisten
válasz
micafighter #113291 üzenetére
Nálam az alap Witcher meg csak a Forza Horizon 3 130 körül menne, és ez csak 2 játék amikkel manapság játszok, nekem a 256 is kevés, jó lesz ez majd ha mondjuk elérjük a petabyteokat, vagy mi is az.
-
cyberkind
félisten
válasz
micafighter #113288 üzenetére
Nekem arra ráférne egyedül a Witcher 3 és kész, már a Forza Horizon 3 se biztos a rendszer mellé, a nagy SSD meg egy vagyon, és még az is "csak" 1Tb-os.
-
cyberkind
félisten
Oké, felsorolhatok ide több játékot (amikkel játszok is) és bőven több mint 500Gb, nyilván nincs fent minden de amikor már minden jött-ment játék 60, akkor kell a sok tárhely, nekem megvan a netsebesség de sokszor nincs kedvem még ezzel is szórakozni, és igen, ennyi lesz a Forza 7 de gyanítom innentől kezdve minden Forza, sőt ha lesz valami MS exkluzív akkor még több, a GoW 4 így is 100 körül volt ha jól emlékszem.
(#113279) bullseye
Én tudok várni. -
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #113272 üzenetére
Nem jópofa fetisizmus hanem a tudatlanság hatalma volt, kb 4 éve amikor vettem a Green-t azt se tudtam mi van, úgyhogy az lett és azóta is használom, bár kezdetnek tárolásra vettem de játékban se rossz, volt Black vinyóm is ami meg 7200-as meg minden jó, cserébe mocsok drága, hangos és meleg volt és semmi se ment jobban, a parkolós témát meg elintéztem pár hónap után, kikapcsoltam (elvileg a legnagyobb értékre állítottam át) és ezután minden Red-en, és ha majd ismét veszek WD vinyót ezt ismét eljátszom, csak azt nem tudom, hogy Red vagy Purple legyen, a Purple még elég ismeretlen és nem sok tapasztalat van itt, a Red meg egyértelmű.
Szóval ha nem is megy jobban semmi a 7200-as vinyón, ettől függetlenül ha behal a Green még gondban leszek, hogy mit vegyek mert csak-csak 7200-asnak kéne az alapnak lewnni, az 500Gb-os SSD meg aranyos játékra, tekintve, hogy a Forza 7 100GB, de minden más is alaphangon 60-70Gb, tényleg sokáig elég lenne ha 10 évvel ezelőtt volnánk.
(#113265) Źşë'
Igaz csak később fejtettem ki teljesen de a Crytek-nek írt hszekben ott van a kérdésem, hogy több fps-sel is megy vagy nem, ebből lehet következtetni de este volt. -
cyberkind
félisten
válasz
Pocok256 #113263 üzenetére
Nekem még bőven megfelel a HDD, és ha már alt-tab, most is úgy írok, hogy közben megy a Wither és minden egy pillantás alatt történik, szóval nem tudom mi van nálam sokszor mert ahogy feljebb is írtam én a játékokkal se nagyon szenvedek teljesítmény szempontjából day one.
-
cyberkind
félisten
válasz
Pocok256 #113261 üzenetére
Nem akad be és csak akkor esik be az fps amikor a witcher nézetre váltok vagy közelről láthatom Geralt haját, ezek is a Hairworks miatt vannak, na jó meg ha esik az eső vagy valami nagyon szép effekt van akkor beesik 60 alá (fullon van a játék), de olyanokban amit írsz egyszer se történt meg.
Betöltési időt értem, csak ez nekem édeskevés egy minimum 1TB-os SSD-hez mert annyi lenne az alap ha már SSD-re tenném a játékokat. -
cyberkind
félisten
válasz
echterion #113253 üzenetére
SSD-n van a böngésző is ahogy minden program, nekem ez odatartozik, csak a játékokat tolom vinyóra, de mivel messziről jöttem ez van.
De akkor úgy kérdezem, hogy szerinted az, hogy gyorsabban betölt akkora teljesítménybeli javulás, vagy egyáltalán az? Nekem nem, nekem az lenne a teljesítménybeli javulás ha mondjuk valahol 50 helyett 60fps-em lenne, de a betöltés kicsit se izgat mert nem megy jobban egy játék se, pedig elég sokat játszok.
(#113252) Hokunda
Nem kell "lopni", felmész a Windows Next-re és ha leárazás van ott vehetsz olcsón kódot, nekem is onnan van. -
cyberkind
félisten
De ezeket tudom, és ezért kérdeztem, hogy a játék tényleges jobban megy-e, de úgy tűnik, hogy ez se változott mert nem, én is SSD-t használok a rendszernek és a programoknak (kb 5-6 éve), persze jó régen kipróbáltam talán a Gta 5-öt SSD-n, aztán rájöttem, hogy semmi értelme odatenni mert nem megy jobban.
-
cyberkind
félisten
válasz
#57527808 #113248 üzenetére
Ez van, sokak szerint a Batman AK még mindig egy rakat szar port PC-n, közben nekem már az elején is jól ment minden gond nélkül, erre nem igazán tudok mást mondani, a Forza Horizon 3 (hogy egy újabb játékot mondjak) se azért droppolt a városban mert a vinyó, hanem mert a játék volt szar PC-n, azóta fix 60 és 8x msaa-val, de sorolhatnám az idők végezetéig, akkor se hinnéd el.
Nekem jó mert "olcsón" megúszom egy hatalmas háttértár cseréjét ha kell cserélni.
Adatlapon a gépem ha érdekel, hogy mivel érem el ezeket a mai "csodaeredményeket", előtte ez 970-nel is megvolt.
-
cyberkind
félisten
válasz
#57527808 #113246 üzenetére
Nem sikerült még ilyennel találkoznom sehol (de lehet, hogy csak jó a PC-m) és senkinél se, én pedig a Gta-t is a Green-ről tolom (meg mindent úgy 3 éve folyamatosan) és nem ezzel szokott baj lenni, sőt úgy igazából nem is szokott gond lenni.
(#113245) echterion
Nem igazán veszem észre, hogy a gépet bárhol a lassú vinyó fogná vissza ha játszok, minden szépen és jól megy, de még a sokaknál szar és bugos címek nagy része is. -
cyberkind
félisten
válasz
Crytek #113241 üzenetére
Mivel megy jobban egy játék SSD-ről?
Csak azért kérdem mert én 5400-as Green-ről tolom és előbb vagyok bent egy Demizsonba mint aki SSD-ről tolja, illetve azonkívül, hogy gyorsabban tölt be a játék mást nemigen venni észre, de nálad hátha van valami jelentős javulás.
A rendszer és a programok SSD-n vannak és ez bőven elég mindenre.
-
cyberkind
félisten
válasz
Csapoati #113230 üzenetére
Csak addig overkill amíg nem jön a Volta és a 2070 ami a mostani TI-t simán hozza több rammal, jóval kevesebb fogyasztással és sokkal újabb architektúraként.
De amúgy én a mostani 980TI után biztosan nem fogok még egyszer egy ilyen fogyasztású kártyát venni mert ez durva akármilyen jó léghűtéssel is.
-
cyberkind
félisten
Nem azt mondtam, hogy rossz, hanem azt, hogy nekem jobb, minden jobban megy ezen és minden megy rajta gond nélkül, jó a Win 7 még mindig, de semmi gond nincs a 10-zel.
Az miért bedőlés ha van egy játék ami mindennél jobb mint a többi a kategóriájában és ha te játszani akarsz ezzel akkor meg kell venni a Store-ban?
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #113100 üzenetére
Pedig a Vega is mennyiszer meg mennyi hónap elején, közepén és végén is jött már, azóta sincs sehol.
De mivel nincs változás így valszeg jól végzi a dolgát illetve elégedett vele mindenki.
-
cyberkind
félisten
Na se multi se coop nem lesz az új AC-ben, fel nem tudom fogni, hogy a coop-ot miért nem akarják a játékfejlesztők erőltetni.
-
cyberkind
félisten
Forza 7 gépigény
Minimum
Architecture: x64
Keyboard: Integrated Keyboard
Mouse: Integrated Mouse
DirectX: DirectX 12 API, Hardware Feature Level 11
Memory: 8 GB
Video Memory: 2 GB
Processor: Intel i5-750 2.67 GHz
Graphics: NVIDIA GT 740 or NVIDIA GTX 650 or AMD R7 250XRecommended
Architecture: x64
Keyboard: Integrated Keyboard
Mouse: Integrated Mouse
DirectX: DirectX 12 API, Hardware Feature Level 11
Memory: 8 GB
Video Memory: 4 GB
Processor: Intel i5 4460 3.2GHz
Graphics: NVIDIA GTX 670 or NVIDIA 1050 Ti -
cyberkind
félisten
válasz
lkksioskdl3 #113066 üzenetére
Nincsen sajnos, mindenki csak a sajátjával coopozhat.
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #113056 üzenetére
Most már legalább tudom miről beszéltek a srácok a FB videó alatt.
(#113058) morfondőr
20EU a Steam-en, hajrá! -
cyberkind
félisten
Dying Light DLC hegyek a következő 1 évben és mind ingyen.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
The Crew 2 10 perc halálos száguldás
Ez az Eredetből lopott térmeghajlítás (2:55) mi a csöcs, meg ha jól látom repülőből hajóvá alakulunk(6:55)?
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Jó szar volt a Sony, idén semmi se jön arra így nem is tartom meg a konzolt.
-
cyberkind
félisten
Én nem értem a The Crew 2-t.
-
cyberkind
félisten
Ez így van, én mindenkinek azt javaslom, hogy ha teheti vállalja be azt a kört, hogy totál átáll PC-ről konzolra, én megtettem és nem tetszett, pedig kb 1 évig mindent azon toltam kivétel nélkül, azóta tudom, hogy nekem kell a PC és ha tehetem mindent ezen játszom akármennyire bugos, játszhatatlan vagy bármi, a grafika pedig nem lényeg ahogy itt írogatom is sokszor.
(#113015) bullseye
Az Uncharted 4-et nemhiába nem közli a Sony, hogy mennyi volt. -
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #113009 üzenetére
Nekem jó játékok kellenek, amiknek nagy része sajnos exkluzív, azonbelül a PS-re van, hihetetlen módon nagy az igénytelenség, ezért is csodálkozom, hogy egy ilyen zseniális játék mint a Witcher 3 van PC-re, mert ezek annyira jók és minőségiek, hogy kb csak konzolon elérhetőek, a Forza is ilyen volt, hála az égnek már nem az, így a boxot el is felejthetem, a kliens meg más, konzolon nincs szétválasztva a gyűjteményed ha megvetted digitálisan azokat, nem úgy mint itt, én még a többletet is kifizetném, hogy csak Steam-en legyen meg minden, a többivel nincs gondom.
Jók a konzolok, de nekem is csak az exkluzívokra kell a PS, sőt szerintem el is adom ha az E3-on nem jelentenek be valami olyat ami számomra vonzó és ősszel jön, ez lehetett volna a Red Dead Redemption 2, de az se lesz, amúgy meg masszívan GLORIOUS PC MASTER RACE.
-
cyberkind
félisten
Csak a nagy nép miatt akik szerint csúnya, ezáltal szar a Dirt 4 kipróbáltam, hogy igazak-e a legendák, az igaz, hogy a környezet és a növények csúnyábbak lettek de minden más előrelépés, az autók meg aztán főleg, nagyon minőségiek és szépek, úgyhogy ha valakinek ez baj akkor elbukja az egyik legjobb rallys játékot amit könnyű akármivel játszani és élvezetes is.
(#113003) Frod
Nekem régen is az volt amikor nem volt konzolom. -
cyberkind
félisten
válasz
bullseye #112998 üzenetére
Ne haragudj de abszolút Ps4, eszembe se jutna a csodás M$ mert konkrétan nincs exkluzívjuk a Forza-n kívül, amíg szerda reggelre kb tocsogni fogunk a Sony címekben és annak az utóhatásaiban, tőlem akármilyen erős lehet a gép, nem izgat ha nincs rá játék, illetve jó volna rájönni mindenkinek, hogy nem ettől az erősebb géptől lesz jobb vagy teljesebb egy játék(persze az ember kb észre se veszi, hogy natív vagy skálázott az a 4K amit lát), hanem a kemény és minőségi munka miatt amit a Gta és a Witcher is tud évek alatt, ez a minőségi tartalom.
(#112999) Frod
Nem csak licitálhat fog is, ismét elviszi a showt ahogy annak a rendje, tavaly se volt máshogy és akkor sokkal jobb volt a felhozatal. -
cyberkind
félisten
válasz
gyimger #112995 üzenetére
Dirt 4 után inkább azt mondom, hogy ha inkább többen vennének játékot, hihetetlen ami a játékhoz tartozó fórumon megy a nem mondjuk ki oldalon.
Én pont ezért örültem a Denuvo-nak mert senki se játszott az adott játékkal amíg jó volt a védelem, most már ez sincsen, persze erre lehet azt mondani, hogy ha annyira jó a játék nem kell védelem meg ilyenek.
-
-
cyberkind
félisten
Új Metro.
Forza 7 is és PC-re is, úgyhogy lehet örizni a "rendes" fizikának.
-
cyberkind
félisten
Erre majd jön a komment, hogy 17-ben már van egy elvérható szint meg blabla, valóban a Codies volt hülye, hogy a sok kocsira és annak a minőségére költötte a pénzt és nem a külcsínre ahogy mindenki teszik de cserébe üres a játék.
(#112976) gyimger
Ez is hasonló lenne mint a Dark Knight, alaphangon +18-os lehetne. -
cyberkind
félisten
válasz
Crytek #112970 üzenetére
Én erre megint csak azt mondom, hogy igazán továbblehetne lépni a külsőségeken mert maga a játék biztos, hogy jó, de ha erre nem képes a közönség akkor ne játsszon vele és ne vegye meg, én ezt mondom, engem nem zavar a grafika egy játékban se mert ha több jó dolog van benne minthogy szar a grafika simán tudok játszani, de igen, túl nehéz elvonatkoztatni, megint a Witcher-t hozom fel példának, csoda, hogy megvettétek ilyen sokan, pedig milyen csúnya ezáltal szar.
Ui; a Dirt 4 még változhat a patchekkel mert simán van a motorban ahogy láthattátok a Dirt Rally-ban, de lényegében a 10 éves EGO motor ennyit tud, újat kéne írni/venni minden téren.
Egyébként ha így haladunk nemhogy új Dir nem lesz de Codies játék se, bár ha a F1 jól sikerül akkor befolyik egy kis pénz.
-
cyberkind
félisten
Lyééééééézus ereje, az új Need for Speed eszméletlen szar, nem mintha volna esély a konkurencia ellen de ez már durva, mindig van lejjebb.
A börtönös,
sajátmegvett indie cím viszont jónak tűnik. -
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #112963 üzenetére
És ez jó is volna, remélem megvalósítják az ötletet, az biztos, hogy a Ps5 előtt nem lesz új Gta, úgyhogy a Sony-n múlik ez is ha úgy vesszük.
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #112961 üzenetére
Azt szólnám hozzá, hogy ha ezek a városok a multihoz jönnének nem izgatna mert unom a multit, nekem a single része tetszett a játéknak jobban, persze jó a multi csak már nem érdekel, de ha ezek a városok jönnek úgy jönnek DLC-ként mint anno a 4-hez a 2 kieg. akkor részemről is azonnal rendelés lesz, de nem erről szóltak a hírek, illetve a R* most nem lesz kint az E3-on, úgyhogy...
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #112959 üzenetére
Cserébe le van szarva a single, persze nem is abból van a pénz...
-
cyberkind
félisten
Úgy tűnik, hogy hiába kapja azt a közönség amit kér vagy akar akkor is szar a játék: Dirt 4 Vegyes (390 értékelés)
-
cyberkind
félisten
Tekintve, hogy eléggé a generáció elején jött a játék nem volt ideje a stúdiónak mélyrehatóan megtanulni az új konzolt, szerintem, engem nem zavart a fizika mert a TDU2-ben ez még rosszabb, persze nem ez volt a játék legnagyobb hibája, mert ha minden más összejön lehetett volna jó mint a Dirt 1.
-
cyberkind
félisten
Bőven jó volt az a fizika akkoriban, illetve ez már és az előző részek se szimulátorok voltak úgyhogy nekem mondhatja akárki a fizikát nekem az untig elég ha árkádos, sőt még a Forza Horizon is sok néha, és a rally-ról beszélek mert bohóckodásba ment át az egész ezzel a buzi, partizós gymkhana-val az élen, ja és persze Ken Block-kal akinek max a kocsijai érnek valamit csak ő nem.
A Dirt 4-ben van valami random generálós téma így nem fogy ki egyhamar az ember a rallyszakaszokból, végre egy jónak tűnő rallys játék amit akár élvezet is játszani, már csak a WRC kéne nekik és meg is lenne a legjobb rallys játék.
Én is megvenném de tuti, hogy lesz egy pár DLC ami után meg majd jön a GOTY, így necces.
-
-
cyberkind
félisten
Na lehet készülni mert a külföldi kritikusok csöpögnek a Dirt 4-től, mondjuk az már mindenképp jó ha főként rally van benne és nem a bohóckodás, de akkor is kéne vissza Steam-re az 1.
-
cyberkind
félisten
válasz
morfondőr #112889 üzenetére
Én most akarom száműzni a gépből de persze veszek is helyette egy külsőt mert jó ha van, illetve van pár játék ami megvan lemezesen és ha már megvan onnan azokat könnyebb felrakni, a régi, szép időkben nem foglaltak sokat a játékok.
De amúgy eddig csak a SE játékokat láttam ilyen lemezberakósan aktiválni.
-
cyberkind
félisten
Az úgy korrekt, hogy az új Hitman dobozos kiadásában van 2 kód de egyik se Steam-es csak egy lépés után kaphatja meg az ember, persze ha csak bent van a lemez.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Dirt 4 ennyire nem izgat senkit se, hogy nem írjátok? Pedig egy szavatok se lehet mert boldog boldogtalan, kis senki videósok is megkapták a teljes játékot kb 10 nappal a megjelenés előtt.
-
-
cyberkind
félisten
A Steam-es Desperados 1-re van valami megoldás, hogy ne lagoljon mint az állat?
-
cyberkind
félisten
válasz
sixpak #112778 üzenetére
Én 20 éve tolom PC-n és most is az a főplatform szóval nekem elhiheted, hogy állatian szép és jók az exkluzívok nagy része amit erre a gépre fejlesztettek, a Horizon meg pont annyival csúnyább, hogy open world, de a Witcher 3 néz ki így fullon, szóval ha vágysz ezekre az exkluzívokra és van pénzed ne habozz, vagy várd meg az E3-at, a Sony akkor úgyis zsebreteszi a show-t én meg majd hozom ide az infót, hogy mik jönnek idén vagy a közeljövőben.
Szóval 20 év alatt megfordult pár játék a kezemben, de a Sony exkluzívok tudnak újat mutatni, nekem a The Last of Us lett a dobogón az első, pedig rengeteg játékot imádok és szeretek.
Illetve elég egy sima PS4 amit már olcsón vesztegetnek, nincs sok értelme a Pro-nak.
(#112779) morfondőr
Azt gondoltam, hogy szép ez is, de mondhatnám ide a Division-t is mert fantasztikus az is a betondzsungel ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest