- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Shane 54
csendes tag
én most vettem pénteken egy 9000-est és iszonyat jó 5150-es 3dmark egy pIII 868MHZ-es procival 2x agp-s ASUS P3B-F-es alaplapban 256sd rammal a memória megy 500-on is akár.......nah csumi...
-
Johnny
senior tag
Azért én megnézném mikor fut le a Nature teszt a Radeon 7500-n, mivel nincs benne PS (pixel shader) ;]
Divx-re, tv-re nagyon jó a 7500-ös, játékra jelenleg elmegy. Viszont DX7-es kártya, a most kijövő DX 8-as játékok már nem nagyon fognak elmenni rajta.
A Radeon 9000-es alapból valamivel gyorsabb nála, tudásra ugyanaz és kb. egy árban vannak. Ugyhogy inkább azt éri meg megvenni. -
Nowhereman
őstag
Tényleg Hebi! Te nem mesélnél arról hogy neked milyen vasban mennyit nyomott a 7500-asod? Mondjuk 1200-as durcival?:)
Nekem K6/2-500 Ali61-ben 2k->2100, 2k+1->950. persze ez ugy a koros vashiány jele...
Más: a zacsis sem koser: nekem ahozzá adott lemezzel nem ment. DVI/analog átalakitó nuku - pedig nálam a két monitor miatt kellett - a tempo pedig 290/230 helyett 270/183 volt és 285/205-ig lehetett mellékhatások nélkül húzni!:DD -
Lomos
aktív tag
Igazad van, de nem teljesen. A Gef4 MX valoban meg a Gef3-nal is silanyabb, de a Radeon 9000-esnel a 8500-ast vettek alapul. Igazsag szerint nagyon nem erdekel a 3d-s teljesitmeny, mert nem jatszok mar...munka van, video mittomen, szoval ehhez tokeletesen megfelel. Es ha netan jatszani szeretnek, azert akkoris teljesit...
Szoval alairom hogy nem a legprofibb meg mittomen, de reszemrol megfelel az igenyeknek. -
A Radeon 9000 bőven jobb választás mint egy gagyerák 7500-as.
Itt már a chip-re van integrálva a TV-kimenet vezérlő és jobb minőségű is.
Sebességben egy 9000PRO minden tesztben bőven gyorsabb mint egy Radeon 7500.
Ha nem fontos a sebesség akkor vehetsz olcsóbban 9000-et ez sebességben kb a Radeon7500-nál picit gyorsabb.
9000 23,5
9000PRO 28.5
teszt:
http://www.tomshardware.com/graphic/02q3/0207181/index.html
A kártyáról pedig minden tesztoldalon azt olvashatod hogy a legjobb ''mainstream'' kártya. -
TommyGun
őstag
Ha jóól tudom a 9000-est ATIék az mx gef 4-ek ellen szánták...lehet hogy teljesít de mint ugye a gef4 es mx-eknél sokkal jobb választás egy előző generáció mondjuk egy Gef 3 Ti200 szarrá alázza.....szvsz a 9000-es is valami hasonló lehet nem véletlen hogy még mindig a 7500-ös 20 fölött van jócskán és a 9000-es meg van már annyiért amit írtál.....nekem 8500 LE van 64 DDR és 7800 pontot nyom a 3dmark 2001-el szal gyorsabb a 9000-esnél...nem nyálverésből írom csak nem feltétlen gyorsabb a nagyobb és újabb......ráadásul a 8500 LE valahol az echte 8500 és a 7500 között van......a 9000-es valami butított 8500-ös lehet vagy inkább 7500-ös csak kicsit megvan turbózva a 3D....gaméhoz menjen azt csumi .....az mx gef 4-eknél is ez van mert eléggé levannak butítva bár jól mennek 3d be de elég sok mindent nem ismernek ugyebár NO HARDWARE SUPPORT a 3d markban......
Ha tévedek bocsessssz :) -
Lomos
aktív tag
En 18+ÁFA penzert vettem nagykerben Radeon 9000 64 DDR TV/DVI outot. Igazabol kb ugyanaz a fontossag mint nalad, es meg vagyok vele elegedve. Raeresztettem egy 3dmarks tesztet, es 6000 folotti eredmenyt nyomott. Het elejen vettem, azota nem jatszottam, de a windowsban is jobbnak tunik a kepe. Lehet hogy csak placebo :D
Szal ez is 22 volt, es megse egy 7500-as... -
nap
addikt
Lehet, hogy jobban jarnal egy matrox millenium g450-essel. Arban es teljesitmenyben kb ott van. Sokan dicserik a kepminoseget (2D), bar az igazat megvallva, nekem meg nem volt szerencsem hozza. Volt viszont 7500-as radeonhoz.
Abbol csak az eredetit erdemes venni, esetleg herculest vagy gigabytet. A ''powered by'' kategoria nem tul szerencses, kulonosen a zacskos kiszereles. Azok egy kicsit alul vannak ''huzva'', es meg tuningolva sem jarnak az eredeti orajelek kozeleben. Bar a kepuk lehet, hogy jobb egy atlag gef2-nel. -
TommyGun
őstag
AZ a baj hogy én pííízzzé árulom mármint nem számolok be cuccost mert annyi van mint a aszemét :O
sorrry -
supercow
őstag
TommyGun mondom nincs pénzem ráfizetni, cserét ajánlottam, a kérdés arról szólt hogy érdemes-e megvenni, ha igen akkor muszáj lesz eladnom a felsoroltakat és utána vásárolni, de jobb lenne egyben cserélni.
-
TommyGun
őstag
Ha érdekel írj emilt :))
-
TommyGun
őstag
Nekkem van egy ilyenem echte ATI 7500 64 MB DDR TV DVI.....ja és az MX420-440 et szarrá uti....egy 600-as P3-ba próbáltam és 3dmark 2001-be 4200 Pontot dobott míg az Asus mx420 64 DDR-el csak 2900-et nyomott......Jaa és amíg az MX GEF4-ekkel a PIXEL SHADER, BUMP MAPPING, NATURE testeket le se nyomják mivel NO HARDWARE SUPPORT a 7500 meg simmmmán pöcröff....ha kell van egy ilyenem eladóóó bár mx420-am is van :)))))
-
HEBI
senior tag
Nekem egy ilyen van, arra vigyázz, hogy Build By Ati-t vegyél, azzal nem lesz gond. Nekem is le kellett cserélnem egy powercolort, mert nem ment vele az eredeti ATI driver. Most még nem eladó, ugyanis nem panaszkodhatom a sebességére játékok alatt sem. A TV out az meg tuti, erről a barátnőm mesélhetne, azok a szép kis mozis esték...
-
supercow
őstag
már válaszoltál, mire befejeztem volna a szöveget.. ez tényleg bug. A téma címe megjelenik a bal oldalon, de az indító hozzászólás még nincs elmentve az adatbázisba :)
-
supercow
őstag
Hi,
leginkább munkához kellene az új kártya és sok jót olvastamaz ATI-k képminőségéről. A 3D teljesítmány nem annyira fontos, inkább az, hogy estére ne legyen olyan fílingem, hogy kifolyik a szemem. Jelenleg egy Ge2MX400 van a gépben (abit siluro t400). Fontossági sorrend: munka, divx, minimális játék.
A konfig egy Abit VH6T+P3 1GHz+512MB ram.
A kérdés: érdemes megvenni ezt a kártyát 22e ft körül vagy nem?
Esetleg van valakinek használtan és el akarja cserélni egyben ezekre?
1. Abit Siluro T400 GeForce2 MX400 64MB TVout
2. Diamond Viper V550 16MB TVout
3. Genius Video Wonder Pro II V2 TV-tuner + FM rádió + távirányító
help!
előre is köszi,
sc -
Egon
nagyúr
Azért valamint hozzá is szólhattál volna...
Parci! Bug a láthatáron...:)
Attól függ, mire használnád... Kevés game, sok video? Akkor vedd meg, egyébként meg ne...
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest