- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Szépjo reggelt!
Leginkább attol függ mit szeretnél chello-nál fix IP van ami néha jo néha nem nekem pl nagyon jo mert a gépem minidg meg :)) Meg a bontás nélküli kapcsolat.
A sebessége itt debrecenben nem rossz felfelé mindig megy min 12-vel, lefelé meg leginkább a szerveren mullik, de az is jön 55-60al. ADSL-nél a sebesség korlátozás kicsit rugalmasabb és az 512/128-as ADSL akaár 70-el is tud leszedni és a feltöltés is gondolom kicsit több mint 16. Mind a kettőnek van jo és rossz oldala, neked kell eldönteni hogy mi kell, jáccani mind a kettő jo de legfőképpen azon mullik hogy akikkel jáccol nekik milyen netük van, mert pl Chello-Chello között elég jok a pingek. A 15gb-os korlátrol én nyiltakozni nem tudok mivel mikor megvettem a 80gigás vincsimet egy honap alatt megtöltöttem és most nincs hová letölteni :))) igza abban a honapban leött 40giga cucc.
A döntés a te kezedben van :)))
Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest