- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is főleg foxpostot használok és nekem sincsenek velük rossz tapasztalataim. Nyilván a csomagolás sem mindegy, mert azért finomkodásra szerintem se idejük se energiájuk. Ha valaki egy porcelán étkészletet újságpapírba csomagolva küld el és eltörik valami az nem a csomagküldő cég sara.
-
válasz
tordaitibi #25 üzenetére
Én csak csomag küldéses vásárlásnál hagyom ki őket a szórásból. Helyben veszek is adok is, meg hát mivel előre fizet, bárhová küldök is neki csomagot. Szóval azért gyűlhet az az értékelés ha megérdemli az újoncnak is.
-
Hiába írod le ugyanazt ötödször, a lényeg a következő:
-Nekem mint eladónak jogom van olyan feltételekkel adni a portékámat amilyenekkel akarom
-A potenciális vevőnek pedig joga van ezen feltételeket nem elfogadni és tovább görgetni.Amúgy csak halkan jegyzem meg, valahogy mégis csak összegyűlt 220 pozitív értékelésem (adás-vétel vegyesen) úgy, hogy egyetlen utánvétes tranzakciót nem bonyolítottam sem eladóként, sem vevőként. Igen, én is előre utalok......
-
....."az előbb írtam, hogy a csomagküldőé, hogy eljuttassa a célpontba"
Kihagytál egy fontos szót,
"az előbb írtam, hogy a csomagküldőé, hogy eljuttassa épségben a célpontba"Én pedig nem fogok futárszolgálatokkal (sem) birkózni a felelősség kérdésében.
De a lényeg, ami miatt totál felesleges ezen rugóznod az az, hogy:
Senki nem kötelez senkit, hogy elfogadja ezeket a feltételeket.
Márpedig ha megveszed, elfogadtad... ennyi.... -
Szerintem pedig másként nem működhet...
Abban a pillanatban, hogy kiadtam a kezemből, milyen felelősséget vállalhatnék azért, hogy miként kezeli a futár, beázik e az automata, a vevő kétszer leejti e hazáig, szarul szereli e be, stb?
Senki nem kötelez senkit, hogy elfogadja ezeket a feltételeket.
Ha pl. neked ez nem megfelelő akkor tényleg az "ugorjak a következő hirdetésre" a megoldás. -
Ezt az értékelés kapcsolatos viselkedést (én kimondottan jó rendszernek tarom) én sem mindig értem.
220 pozitív értékelésem van de legalább 10-20 olyan bizniszem is volt ahol meg is írta a vevő, hogy meg volt elégedve de az értékelés elmaradt. Az értékeléssel az ember nem csak az eladód/vevőt segíti de a leendő üzletfeleknek is támpontot adhat. de hát ez van..... -
-
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Ezt nem vágom. mesélj....
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na ilyen sem volt még velem.Tegnap 3! 0 napos friss reggel rendelkező emberke is bejelentkezett nálam vásárolni.Az...
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest