- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
stpotty
tag
Remélem nem baj, ha én is kérdezek. Szóval van itt elfekvőben egy EP-8KTA3L+ nevezetű lap, kt133a, az lenne a kérdésem hogy mekkora proci megy bele max. Most próbáltam egy 2000+ paloval, az még jó. Az epox oldalán a legrégebi lapok amiket találtam kt266-osak, lehet hogy nem figyeltem oda, ha valaki tudja modja meg légyen szíves.
-
Bazsesz
őstag
Csak azt tudom mondani, mint az előttem szóló. Az EPoX lapok nagyon jók. Én is azt nyúzok, sikerrel, nem volt vele bajom.
Az az FF az a P80P hibakereső, itt írja ki, hogy mi az aktuális helyzet. Mindig mást ír ki. Ha FF-et, akkor megy a gép. A többit nem tudom, de benne van a használati utasításban.
Üdv: Balu -
D1sZpY
csendes tag
Hi! Az EPoX véleményem szerint az egyik legmegbizhatobb lapgyártó, az FF kütyü ahogy irtad az egy hiba kijelzö ami ha vmi gond kijelzi hogy mi is a problem, igy tipus szerint nem ismerem ezt a lapot de pdl én is egy epoxot nyuzok 3 éve és kutya baja, pedig rendesen huzva van, haverom most vett egy EPoX-ot és az is egy nagyon jo lap, tehát csak jo tapasztalatokat tudok rola mondani;)
-
fps8
senior tag
Helyzet, hogy találtam egy elég (hogy is mondjam),nem egészen átlagos alaplapot és erről kéne egy kis infó.Az alaplap egy ''epox bx7+'' nem igazán tudok sokmindent róla csak találtam egy csomó érdekességet rajta.Van rajta világító zöld led,valami pirosan izzó kijelző szerű kütyü ami csomó érdekességet ír ki amíg a gép el nem indul aztán megál egy ''FF''-jelzésen.Szóval érdekelne hogy mit jelölnek a krix-krax-ok rajta(mármint a piros kijelzőn),meg eggyáltalán miért van ilyen kijelző egy fém házban lévő vason és hogy mik a jó ill. rossz tulajdonságai.:F
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest