- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Most rakok össze egy HTPC-t, és pár tanácsot kérnék Tőletek, illetve várom a véleményeteket is!
Lap, processzor megvan, ház megrendelve, táp,HDD és memória megmaradt az előzőből!
A lényeg, hogy kisebb fogyasztást, igényesebb külsőt, halkabb működsét szerettem volna, ezért kezdtem el ebbe az irányba haladni és lecserélni az X4-es Phenom konfigomat!
Mondanám a fő komponenseket:
ASRock H61M/U3S3
Intel Pentium G620
Sharkoon AL2Kipróbáltam már havernál egy G530-as procit, alapon vitte a full HD-t, ezért választottam a fenti platformot!
Eddig Noctua hűtést használtam, ezért szeretnék a processzora egy olyan jellegű hűtést amivel a 10-12dB körüli zajszint tartható! Akár úgy is, hogy valamilyen nem gyári bordára felhelyeznék egy halk ventit. Schyte Ninja Mini tetszene, de már sajnos nem árulják. Ti mit ajánlotok? A magasságbeli korlát 140mm!
Illetve Ti mit tartotok fontosnak egy ilyen konfig létrehozásánl? Milyen kiegészitőket használtok vagy tanácsoltok? Gondolom SSD-t is, de milyet?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest