-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a témában, úgyhogy minden segítség jól jön.
Sajnos az androidos boxok nem megfelelőek, mert nem bírják, vagy nincs licencük arra, amire kell.
Netflix, HBO, TvGO lenne nagy felbontásban a fő célpont, mellette természetesen saját tartalmak lejátszása.
A kérdésem, hogy tudok venni olyan gépet készen, ami ezeket bírja? Ha 4K-t bírja az előny, mert legalább időtálló lesz.
Eddig ilyet találtam.
Itthon ezt.Vagy építeni érdemes? Ha igen van valami bevált konfig?
Raspberry Pi bírja ezt bármilyen változatában?Köszönöm előre is a felvilágosítást! (lesz mit
)
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy gépet összerakni/beszerezni itthoni használatra. Egy idős asztali gépet váltana ki a szülőknek, és alkalmanként én is használnám, ha úgy adódna.
Viszont nem vagyok jártas az ilyen gépek terén, legfőképp alkatrészekben.
Az lenne a kérdésem/kérésem, hogy mit ajánlanátok?
Méretben a minél kisebb, annál jobb.
Jó lenne, ha kevésbé zajos lenne, de mégse melegedne nagyon.
Komplett, fél komplett, és alkatrészek alapján összerakható lehetőség is érdekelne.
Azt már tudom, hogy mindenképpen egy SSD megy bele, hogy pörögjön valamennyire.
Illetve az sem lenne probléma, ha elbírná a full hd filmeket is megerőltetés nélkül.
ODD nem lényeges. Maximum hozzáteszek egy külső meghajtót.
RAM-ból szerintem egy 4 gb körül elférne benne mindenképp, hogy időtálló legyen.
Árhatárt egyenlőre nem szabtam.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest