Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kojak007

csendes tag

válasz Bitlisz #7418 üzenetére

értelek a br kapcsán. Első körben lehet nem is cicizek vele. jó lesz a stock dvd multi az 8x, az elég lesz, br meg tudok nézni br lejtátszómban. majd ha meg kijönnek az új gyorsabb slot in br meghajtók akkor beruházok egybe a bd390-et meg eladom.

A tápra rátérve: akkor ha jól értem 1x kell nekem ezekből a nyáklapos szitukból 1 db és kell a tégla is, amit bedugok a házba és a konnektorba? megtudnád mondani melyik kellene pontosan a nyákból és a téglából is? elég ha beírod nekem a sorszámát erről az oldalról amit te linkeltél --> [link]

köszi a segítséget.

Persze hogy merültek fel még kérdések: :DD
    1. van nekem ez a felvevős UPC settopbox (nem a HD-s, hanem a sima, de itt csak megnézni lehet kimásolni nem a felvett műsort) no ezt hogy tudnám összepárosítani a HTPC-vel az XBMC-vel? kell hozzá még valami tuner, vagy mi? Igazából az lenne a fasza, ha egy rendszeren belül tudnám kezelni a dolgokat. Múvíí, képek, muzsikákok, TV műsor felvétel, net, youtube, stb. kó má az az elegáns, nem külön a upc, stb.
    2. a diNovo mini akkor nem jó választás a távvezérlésre? XBMC-hez? még néztem ezt a harmony one-t, de megint az a bajom, h infrás, ergo ha nem jó szögben vagyok nem érzékel, mint a normál távirányítók, másodszor, meg egyik távvezérlőnek sincs qwerty bill., és pl. net, vagy szűrés, vagy keresés, (mert remélem van lehetőség szűrni (pl. rákeresni egy film címére, esetleg szűrni, h Al Pacino és kidobja azokat a filmeket amikben ő volt...stb) no ezekhez egy nyilas kijelzős billentyűzet kiválogatós megoldás szíívás.

Új hozzászólás Aktív témák