Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• ada19

senior tag

válasz SunMount3r #59169 üzenetére

Több év alatt történt, és sok különböző eset volt így biztosan sok pontatlanság és összemosódás lesz.

-4K HDR tartalom lejátszása véletlenszerűen 5-30 mp múlva megállt - Kodi újraindítás megoldotta. Minden más ment.
    -Korai Kodik (talán 19 előtti?) nem tudtak HDR módba váltani Intel driverrel, nightly majd későbbi verziók ez megoldották
    -Windows/driver frissítés miatt több alkalommal egyszer csak elkezdett nem működni a 4K HDR - volt hogy fullscreen módban ment csak, volt hogy fullscreen windowed (ez általában Windows + driver + Kodi kombó függvényében változott)

Tavaly év végére végre eljutottam odáig hogy ment minden, majd idén tavasz körül elkezdte eldobálni a HDMI jelet, fel is adtam, a héten vettem újra ismét. Most ott tart a dolog, hogy Windows 11 HDR módba nem kapcsol egyáltalán, több Intel driverrel próbáltam. Több hasonló topikot találtam: [link]

Az AVR és a TV nem változott ezalatt egyszer sem, beállítás és frissítés szintjén sem. Több kábellel, több bemeneten próbálva. Apple TV és X96 lejátszó mindeközben hibátlanul váltott 4K HDR-re.

Nyitott vagyok bármilyen megoldásra, ha ez azt jelenti hogy bizonyos Win10/11 verziót kell használnom és letiltanom a WAN elérést, akkor legyen. Windows a Cavern miatt szükséges, mellette van egyébként Apple TV + Infuse.

Új hozzászólás Aktív témák