- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Több év alatt történt, és sok különböző eset volt így biztosan sok pontatlanság és összemosódás lesz.
-4K HDR tartalom lejátszása véletlenszerűen 5-30 mp múlva megállt - Kodi újraindítás megoldotta. Minden más ment.
-Korai Kodik (talán 19 előtti?) nem tudtak HDR módba váltani Intel driverrel, nightly majd későbbi verziók ez megoldották
-Windows/driver frissítés miatt több alkalommal egyszer csak elkezdett nem működni a 4K HDR - volt hogy fullscreen módban ment csak, volt hogy fullscreen windowed (ez általában Windows + driver + Kodi kombó függvényében változott)Tavaly év végére végre eljutottam odáig hogy ment minden, majd idén tavasz körül elkezdte eldobálni a HDMI jelet, fel is adtam, a héten vettem újra ismét. Most ott tart a dolog, hogy Windows 11 HDR módba nem kapcsol egyáltalán, több Intel driverrel próbáltam. Több hasonló topikot találtam: [link]
Az AVR és a TV nem változott ezalatt egyszer sem, beállítás és frissítés szintjén sem. Több kábellel, több bemeneten próbálva. Apple TV és X96 lejátszó mindeközben hibátlanul váltott 4K HDR-re.
Nyitott vagyok bármilyen megoldásra, ha ez azt jelenti hogy bizonyos Win10/11 verziót kell használnom és letiltanom a WAN elérést, akkor legyen. Windows a Cavern miatt szükséges, mellette van egyébként Apple TV + Infuse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest