- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #51637 üzenetére
"Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet" kábelt (2.0-s elég) amit be fogok szerelni és a TV-m a Beállítások/Általános/HDMU ULTRA HD Deep Colour/ON (a HDMI1-n használom, így azt kapcsoltam be - OFF-ba volt) és ezt javasolta az LG-s akivel most beszéltem Online Chates felületen. Azt is elmondta, hogy a TV-m 100Hz-s panellal rendelkezik és a 100Hz minden felbontáson elérhetőnek kell legyen (megfelelő kábel használata esetén ügye) és ezért fogok venni egy fent említett kábelt és a régit olyanra cserélni. A másik dolog még az, hogy mikor a kép fagyást tapasztaltam/tapasztalom, azt is meg kellene néznem, hogy a TV menüje elő hozható-e vagy sem (erre nem is gondoltam)
Azt az LG-s sem tudta elmondani, hogy esetemben a FHD/120Hz az minek köszönhetően állítható be, mivel 100Hz-s panel van.Na majd, ha ne adj isten jelentkezne a korábban felvázolt hiba jelenség, akkor megnézem az LG-s által javasolt lehetőségeket is. Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagy segítségemre voltatok ti is!
-
válasz
MasterMark #51637 üzenetére
Megvárom a gyártó válaszát és csak azután ruházok be (feleslegesen nem akarok 10 ezreket kidobni kábelre)
FHD/100Hz -n is használom pár napot lehet (vagy amíg nem jelentkezik a dolog, de lehet azon meg jó lenne...FHD/60Hz-n használom jelenleg és így pont úgy jó, mint 4K/60Hz-n használtam kb. fél+ évet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest