- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Celtis #49189 üzenetére
Akkor csak nem olyan rossz ez. Bár én YCbCr 8bit-nél tapasztalom ugyan ezt a problémát és nem PC-n, hanem Q10 Pro-val, gyári player-el, ahol semmi ilyen részletes beállítási lehetőség nincs, mint ami a PC-s lejátszóknál (tehát kb. totál post-processing-less a PQ, legalábbis remélem). Bár, ha a KODI lejátszásra is rendesen működne rajta, akkor abban lehet lehetne...
(Persze még mindig ott az Imprex "csoda", na majd elkapok egy ilyen jelenetet és kísérletezek vele, de nem biztos, hogy lesz benne erre ható beállítás...)
Amúgy erről volt már itt is szó nemrég, hogy ez inkább egy általános 8bit-es limitáció probléma, amit (állítólag) a 10bit majdnem teljesen megszüntetne.
Mondjuk a dithering-től még mindig tartanék (meg az Imprex magic-től is), hogy az kép egyéb részleteire meg épp, hogy negatív hatása lenne a natív-hoz képest...(Amit nyer(ne) a réven elveszti a vámon...)
(Legalábbis, ha jól értem a dolgokat
...)
-
törölt tag
válasz
Celtis #49189 üzenetére
Na ettől féltem
Most jön az, ami miatt sosem tudtam megszeretni, a Linux alapú dolgokat.
Sajna lövésem nincs, hogy hogyan másoljam fel, a HTPC SSD-re, hacsak nem kiszerelem, és rákötöm a asztalimra, amin van windózDe ezt még talán kiguglizom. Viszont, gondolom nekem a generic _x86_64 file kell innen. Ezt hagyjam *.gz-ben, vagy szedjem ki belőle az IMG-t, és azt másoljam be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Windows 11
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Revolut
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest