Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Az általad linkelt gép elvileg megfelel, de ha tutira akarsz menni akkor én valami hasonlót ajánlanék, ami drágább de megéri szerintem.
Én 90%-os leírást készítettem ubi szerverre, melyet feltelepítesz + parancsokat is leírtam, az az első hozzászólásban van belinkelve.
Itt komplett linuxos rendszert, torrentet kapsz + Samba megosztást (hálózatit) + kodi-t kapsz lejátszásként, de ha szerintem a srácok tudnak segíteni neked abban is ha Win10-et jobban preferálod.Ez a kis gép amit linkeltem kb sok mindenkinek van a fórumban, Linux vagy Windows támogatással, NASként vagy NAS + lejátszóként (HTPC) használt rendszerre egyaránt megállja a helyét 1080p-re.
Ha sok amit linkeltem próbálkozhatsz azzal is hogy az általad linkelt géped veszed, Libreelec-et felteszed és plugin-ként fel tudsz tenni torrent és samba kliens-t mellyel ugyanazt eléred ami én linkeltem gépet, melyre Linux-ot tennél.
Ez csak az é véleményem, remélem segítettem, de azért várj meg pár hozzászólást, mert szerintem elég hamar kapsz választ a kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Oakley topic
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- XMLTV EPG letöltő progi
- Gitáros topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest