Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Linux drivert nem ismerem, win alatt valahol a média/képjavítók/adaptív kontraszt mellett keresendő beállításra gondolok, amit érdemes álló és mozgó kép alatt is vizsgálni. Állókép esetén lehet szebbnek tűnik, bár bizonyos részletek kiéghetnek, mozgókép esetén engem zavar, de nézd meg magad. RGB esetén természetesen mehet ki full range.
(#28303) Pgabor79
Szintén megvolt minden, a köztes időt kitöltöttem Kabinivel, csak az Asrock lap lett cserélve 1:1-ben erre. (Most h linkeltem találtam róla házi írást is). Lóhalálában: Noctua NH-L9a-val hangtalan, szűk házban sincs hőmérséklet probléma. Fogyi HD alatt 50W körül optimalizálatlan rendszerben, különösebb bios turka, alul feszelés stb nélkül, HDPlex táp plusz Dell külső (lineáris elbukott
). Nemtok sok mindent mondai, ultimate,
brutális képminőséggel, hangja is szupi, nincs jelenleg olyan dobozban kapható médialejátszásra alkalmas eszköz, amire kiváltanám, beleértve Oppot, HFX gépeket, Cinemastert és mindenkit a bandából. Nem mintha azokból ne lehetne ugyanezt ill hasonló, akár néhol jobb, rosszabb minőséget kinyerni, azonban szabadabb a kezem és ez megér itt-ott kis előnyt, hátrányt. 4k fosul megy Kaverin is, nem tudom hardveres-szoftveres támogatás később miként alakul. Szóval végleges összerakás, oprendszer optimalizálás, és hosszú időre nyugalom... Ahogy Kabini esetében, itt sem enyém lesz a premier példány, túl jól sikerült az első teszt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nemtok sok mindent mondai, ultimate,
brutális képminőséggel, hangja is szupi, nincs jelenleg olyan dobozban kapható médialejátszásra alkalmas eszköz, amire kiváltanám, beleértve Oppot, HFX gépeket, Cinemastert és mindenkit a bandából. Nem mintha azokból ne lehetne ugyanezt ill hasonló, akár néhol jobb, rosszabb minőséget kinyerni, azonban szabadabb a kezem és ez megér itt-ott kis előnyt, hátrányt. 4k fosul megy Kaverin is, nem tudom hardveres-szoftveres támogatás később miként alakul. Szóval végleges összerakás, oprendszer optimalizálás, és hosszú időre nyugalom... Ahogy Kabini esetében, itt sem enyém lesz a premier példány, túl jól sikerült az első teszt