- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Vikthor #27407 üzenetére
Önmagában az ár nem garantál minőséget.
A konfigod klassz bár számomra túlzó, de csak te ismerheted a szempontokat ami alapján ez az ideális összeállítás
Én csak attól tartanék, hogy ha jön valami túláram /villám a 220-as hálózatban az a 7 vinyó és a rajtuk lévő anyagok tulelik - e.A ház pedig tényleg egy klasszikus értelemben vett HTPC
csak sokan manapság a "hifitornyok" helyett a laposTV/projektor korában jobbszeretik a letisztult minimál szobákat ahol a minél kisebb diszkrét megjelenésű htpc a cél.
Én is gondolkodtam egy hasonló thermaltake házban, de nem fért volna be a könyvespolcra az erősítő fölé, vagy ha igen, akkor az erősítő nem szellőzne rendesen és egymást fűtenek, az iMon pedig nem győzött meg, egyedül egy érintésérzékeny 5-7" körüli kijelző lett volna számomra érdekes, de annyit nem szánok erre a passzióra amennyibe egy ilyen megoldás kerülne
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest