- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
El van rejtve az összes merevlemez, nincs hangjuk. A lap seggébe bemennek USB-n, mind az 5 bedugva egy ilyenbe, ezzel pedig bekapcsolom amelyikre épp szükségem van, vagy akár mind az ötöt. A maradék pedig jön hálózatról.
A minimal Streacom házba nem is férne normál tápegység. Lesz egy slim BD író-olvasó, 2x2gb 1866 ram, Kingston SSDNow V300 60GB SSD, akkor az említett pico vagy paneltáp és a Kabini 4 magos HD8400 lap. Igazi utóbbi egyelőre vízió, de jönnie kell....
Talán még képminőségben is előrelépünk az A10-hez képest, de ebben nem vagyok biztos, bár kétségtelen, hogy maximálisan elégedett vagyok, voltam ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest