- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
viperabácsi #56292 üzenetére
Firestick 4k/max
-
Warter
addikt
Leia alatt megvaltozott a felirat/audio OSD. Ketteszedtek igy a regi XBMC.ActivateWindow(OSDAudioSettings) paranccsal mar csak az audio beallitas jon be. Tudja esetleg valaki, hogy a felirat OSD-t, hogy lehet hasonlo modon meghivni? Illetve, hogy vajon a NextSubtitle utasitas miert nem valtogat vegig a feliratok kozott es csak ki-be kapcsolgatja.
-
Warter
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #38509 üzenetére
A J1900 és QC5000 kulcsszavakra keressél, fogsz találni pár konfigot.
-
Warter
addikt
válasz
BPéter1984 #38065 üzenetére
Google csodákra képes:
[Tutorial] Using PowerDVD as external player for 3D ISO -
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
canniball #35705 üzenetére
Nem ennyire bonyolult, mint amennyire hangzik. Kell 2 xml, amit megszerkesztesz. Kell egy adatbázis user akinek jogot kell adni és kell egy share amire van írás jog a thumbokhoz és a playlistekhez. Ha ezek meg vannak, az adatbázisok automatán legenerálódnak. Utána már csak a 2 xml-t kell az új gépre bemásolni és kész.
-
Warter
addikt
válasz
Flowtation #35676 üzenetére
Az fdisk része a bonyolult a resize az annyi csak, hogy resize2fs /dev/particioneve és kész.
-
Warter
addikt
válasz
Flowtation #35673 üzenetére
Ha nincs hely, akkor úgy nehéz a kodinak bármit hozzáadni a médiatárhoz.
Bővíteni úgy tudsz, hogy fdisk-kel letörlöd a partíciót, létrehozod ugyan azt, csak a teljes tárhelyre, majd reboot és reboot után az resize2fs-sel megnöveled a partíciót. -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #35238 üzenetére
És ez azóta sem változott. Bár az Intelesek nem annyira szívnak, de akinek ati vagy nvidia van, azok közül sokaknak hullik a haja.
-
Warter
addikt
válasz
stickermajom #33841 üzenetére
Nézzél szét a szoftverek között, nekem akkor volt ilyen, amikor valamelyik szoftver auto updaten volt a háttérben és feldobott egy ablakot amitől a kodi persze lement elsőre hídba, majd ugye a kodi launcher visszahozza a fókuszt, szóval megy tovább a dolog. Vannak ilyen anomáliák.
-
Warter
addikt
Bárki bármit mond, nálam a J1900-as proci passzív hűtéssel egy EM142-es házban 38-39 fokos, az az 50 fok nekem kicsit sok. Főleg, ha vinyó is van mellett, annak biztos nem tesz jót hosszútávon. Ettől még lehetnek szerencsések, akiknek 60fokon évekig elmegy a gépe hiba nélkül.
-
Warter
addikt
Ezt küldeném regger-nek illetve mindenkinek aki szereti.
-
Warter
addikt
Igen, azaz SQL-es megoldás van, illetve kell néhány share is a playlist+thumbs miatt. De az adatbázisokat már magától létrehozza, szóval csak kell csinálod sql alá egy felhasználót és annak jogot adni. A többi magától legenerálódik. Nálam most így van, csak bemásolom az xml fájlt az új készülékre és bármit tudok nézni és a filmek folytatása is megoldott.
-
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
devil-k #31504 üzenetére
Szerintem csak a default skin vagy amire még megcsinálták azzal fogsz látni. A leírásban is benne van, hogy idézem:
"Any skin developer can integrate support into their skins using simple calls." és még azt is, hogy:
"We can’t wait to see what happens when more skins support the new features of this script." -
Warter
addikt
-
Warter
addikt
Ház? Táp? Alaplap? Minek? Ennyi.
-
Warter
addikt
Kicsit túl komplikáljátok, ez nem igazi dual boot, csak ilyen "kézi". A rendes boot a win-t bootolja, ha berakja az sd kártyát, akkor meg arról az openelec. Elég a boot sorrendet megvariálni. Már ha jól értem.
-
Warter
addikt
válasz
vitezlejszlo #30741 üzenetére
buffermode-ot próbáltad? állítólag xbmc-ben bugos volt, de most néztem kodiban működik.
-
Warter
addikt
Másnak is villog film nézése alatt a kép, ha be van kapcsolva a DXVA2 a gyorsítás menü alatt? Iszonyat idegesítő. Kodiról van szó.
-
Warter
addikt
Huha, a Power menüt Betáplálásnak fordítani, az nekem kicsit meredek.
-
Warter
addikt
válasz
#75912448 #30613 üzenetére
Azért vannak bajok ezzel a Kodival. Az upgrade bár elvileg sikerült Gothamról. Valójában több sebből vérzett, így maradt a komplett törlés és újra telepítés. A másik para, hogy zene scannelésnél szépen crashelt egy pár albumnál. Ami kicsit furcsa, mert a régivel nem volt ilyen, sőt a squeezebox szerver se panaszkodott rájuk. A vége az lett, hogy pár albumot újra kellett szednem/grabbelnem. A "bugos" albumokat meg töröltem.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
t.zolka #30060 üzenetére
Jó pár hsz-szel korábban leírtam, hogy hogyan lehet megoldani, keress rá a nevemre a keresővel.
Tessék itt van. Illetve annyi még, hogy miután felraktad az addont, fel kell venned a koncertek mappádat videoklipként a médiatárba. És az addont beállítani kereső feltételnek.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
Alakul ez a Kodi...
Dolby Atmos surround sound
For the users who own the Transformers – Age of Extension Bluray (to name one), would have noticed that TrueHD playback didn’t work. This is caused because the Bluray includes the new Dolby Atmos sound for the TrueHD track. Our devs backported a fix from FFMPEG to at least retrieve the normal audio channels for playback. The actual Dolby Atmos functionality is of yet not supported. -
Warter
addikt
-
Warter
addikt
Tudja valaki, hogy mi történt a TNT-vel?
This product will be no longer maintained and updated.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest