- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
Eddig sem járt "feltétlenül" garancia vesztéssel ha profi csinálta a delidet/relidet, mert nem maradt vizuális nyoma a beavatkozáanak. Garikor meg nem néz a kupak alá az Intel, ha nincs sérülés nyoma a procin.
-
-
L.Edit
tag
Szép gesztus, a partnerei felé.
-
djbb534
tag
Na majd most legálisan ki tudják válogatni a jó darabokat
-
ONEFREE
aktív tag
Mai napig nem értem hogyan nem terjedt el egy olyan ihs típus amit ráillesztve szint magas és a kristály kint van belőle. És nem csak körbefut a processzor nyákon mint a GPU kon szokás.
-
NvidiaRTX
őstag
14600k-14700k fölé nem érdemes menni ha valaki csak játszani akar.
A 14900k szvsz nem más mint: nekem van arra is pénzem hogy 100c-on használjak egy hardver elemet amit kihasználni valszeg sosem fogok.
-
Cefet
aktív tag
Ebből is látszik, hogy elég forrófejű a kicsike...
Amúgy nem kellene újra feltalálni a meleg vizet. A GPU-nál már megcsinálták... -
Alusky
senior tag
Vagy mondjuk legyárthatnák normálisan megoldott kupakkal a K-s procikat, ha már felárat kérnek érte.
-
RVR400
veterán
válasz
Trailblazer #6 üzenetére
Én meg fel tudtam rakni a hűtőket anélkül, hogy lesarkaztam volna a procikat.
-
Pikari
veterán
én erre gondoltam:
Athlonxp korszakban meg lehetett venni, és rátenni a procira. Lesarkazásvédőnek hívták. Akár 1-2 forintos műanyagból is rá lehetne gyártani a procira, minden gondot megoldana. Csak mintha a hardvergyártást egyre inkább az értelmi sérültek kezdenék űzni, és alapvető gondolatok sem merülnek fel bennük.
-
hokuszpk
nagyúr
oké. de ezekre már nem az a bepattintós addigis billegős hütés megy, aki ilyet vesz, valoszinuleg vizet tesz rá.
de nem azt mondtam, hogy ne legyen kupak, csak adják kulon ilyen "Intel CPU lego kit" szeruen, aztan majd user tesz rá amit akar, ha ugydont, akkor akár kupakot is. -
Pikari
veterán
Pentium3 és Athlon/Duron időszakban voltak kupaktalanok a processzorok. Sarkazták is őket dögivel.
De ezt meg lehetne kerülni, egyszerűen egy fém keretet kellene gyártani a lapka köré, középen pedig ott lenne maga a chip, így könnyen meg lehetne oldani a hűtést is, és le se lehetne sarkazni.
De gondolkozni minek?
-
hokuszpk
nagyúr
nemlenne egyszerübb Inteles dobozban alapból kupak nelkul -- de mellekelve a kupakot, meg valami ragasztót hozzá -- kiadni ? Megspórolnának némi ritkaföldfémet, a forrasztási fázist, usernek / partnernek a kopasztási műveletet, ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest