- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Tud valaki valami korrekt megoldást arra, hogy az 1000 rpm alatti csipogást hogy lehet kiiktatni???
Úgy, hogy a garancia megmaradjon !!! -
pBandi
tag
Na megvannak a bordák. Most két ventivel csatornánként ~4W 45-50°C-ig melegszik a cuccos.
-
pBandi
tag
Nálam a coolink poti úgy gyulladt fel, hogy semmi nem volt rákötve...
Van egy 8cm-es 4600RPM-es coolink ventim (8,valahány W), ahhoz is ugyanaz a poti van, csak az a ventiből külön kábelen van kivezetve. -
pBandi
tag
Nálam a coolink poti úgy gyulladt fel, hogy semmi nem volt rákötve...
Van egy 8cm-es 4600RPM-es coolink ventim (8,valahány W), ahhoz is ugyanaz a poti van, csak az a ventiből külön kábelen van kivezetve. -
Kriza
őstag
Az rendben van, mert a 0,25W-os ellenállások ''túlhúzhatók'', ahogy azt sok Vargáné féle tápban lehetett látni (1/8W-os ellenállás szénné égve ott, ahol szerintem 2W-os is melegedett volna) de a poti az kicsit más tészta (az érintkező miatt).
Egyébként simán szakszerűtlen a dolog. Egy olyan gyártó, mint a Coolink ilyenekre figyelhetne+ -
-
KRi2
aktív tag
jaha ,nékem is ilyen 8as enermax van ,és nálam is irtófohhóak azok a likas tranzik. bizti azé lyukasak hogy hüljenek
nálam az nem teccik hogy 1000rpm alatt prüttyög mint állat ,márpedig az náalm még nem ad okot prüttyögésre.
nekiestem ésmár nemprüütyög -
kkalman
csendes tag
válasz
-=Ghost=- #10 üzenetére
Köszi!
Azt hiszem, ez nekem pont jó lesz. Ha jól számolom, akkor ez elbír 3,6 W-ot, ami jóval több a jelenlegi 0,25 W-osaimnál!És jóval olcsóbb is, mint a hasonló terhelhetőségű poti a boltokban...
Csak egy-egy ventit kötök rá, így ez elég lesz, ahol több ventit szabályozok, ott meg kapcsolókat használok. Meg a mérete is megfelelő, befér a jelenlegi helyére. -
-=Ghost=-
őstag
itten is van a kicsike:
Bővebben: link
'' A panel elején található led sor a ventillátor fordulatszámát mutatja''itt ha jól látom 4db venti t lehet rákötni... akkor csak elírás lenne a ventilátor?
és ventilátorok at kellene odaírni? -
pBandi
tag
Azt hiszem, hogy amelyik felgyulladt azon semmi sem volt, és az gyujtotta fel a másikat. Szerintem zárlat sem lehettett mert akkor a táp lekapcsolt volna (tapasztalat
).
Adatai: 100ohm, 0,3A max, átméró 16,5mm+csatlakozó, 8mm magas+tekerő, M7-es anyával rögzíthető. -
kkalman
csendes tag
Mit kötöttél rájuk, hogy felgyulladtak?
Én is ilyen Coolink poti beszerzésén gondolkodtam, mert ami most van, azok túl keveset bírnak, már egy szétment, szeremcsére nem lángolva...
Esetleg nem tudsz valami paramétereket a Coolink potikról? Hány ohmos, mekkora teljesítményt bír, mekkora mérete? -
Wildmage
senior tag
Nekem ilyenem van itt mellettem vagy 1 hete
Teljesen jól működik. Semmi gondom nem volt vele. Ja, egy ''gond'' mégis volt... A hozzáadott matricák használhatatlanok, amivel a kábeleket lehetne rögzíteni/felcimkézni. Egyszerűen nem ragadnak, de ez nem nevezhető gondnak szvsz.
-
pBandi
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy volt-e valakinek ezzel dolga, ha igen milyen tapasztalatok sikerül szerezni (pozitív negatív).
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest