Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
Ne haragudjatok, ha bántó dolgokat írtam, nem szándékos volt. Megközelítem máshogy.
Mindig lesznek olyanok, akiket kielégít egy D. Steel kötet, ráadásul e-book formájában.
Az e-book is könyv, hisz lehet olvasni, csak modernebb, mint az ósdi és elavult nyomtatott elődje. Danielle Steel is író, hisz több száz oldalon keresztül tartó történeteket talál ki, olvassák, vannak rajongói.
Bár nem vagyok benne biztos, hogy akik kiállnak mellette átélték-e már azt az érzést, mikor kezükbe vesznek egy nyomdaillatú Marquez könyvet. Többnyire ilyen-olyan előítéleteik (elvont, érthetetlen szüzsé), esetleg rossz tapasztalataik (írjá' olvasónaplót!) miatt kapcsolatba sem kerülnek vele.
Aktív témák
Aktív témák
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Próba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest