Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
csipesz01
újonc
Kedves bárki aki segíteni tudna!

Egy Emachines E728 as boldogtalan tulajdonosa vagyok. A gép 2 éves.
Remélem lesz aki válaszol a fórumban, kifogytam az ötletekből, hogyan tudnám rendes működésre bírni a gépet.
A belső hűtésem nem forog rendesen, pörög 2-3 másodpercig utána leáll, ismét pörög ismét leáll, és engedi túlmelegedni a procit, olyan 80 foknál le is áll a dolog. Már jó párszor szétszedtem, teljes tiszításon és újrazsírozáson is túlesett. Szervízben is volt, ott sok pénzt és időt kellett rászánnom, végül a pénzt visszakaptam, mert elálltam a további szervízeléstől. Ők azt állították, hogy az akkumlátorom (az első ilyen leállásig nem nagyon használtam) tönkretette az SM busz vezérlőt, és ezt kciserélték, hazahoztam és ugyanúgy szar volt, azután chipset et akartak rajta újra "csinálni" azt már nem vállaltam, az összegből vettem inkább új alaplapot, meg is érkezett az USA államából, beszereltem minden nagyon gondos odafigyeléssel, minden teljesen jól is működött, egy 3 óra hossza erejéig, azzal kezdtem, hogy újraraktam az op rendszert (win7). egyszer leállt túlmelegedés miatt, mégegyszer bekapcsoltam és akkor már nem forgott rendesen a venti mint előtte, kikapcsoltam azóta nem eröltetem.
Kinek milyen ötlete van, mi lehet a hiba ?
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Svájci jellegű bicska eladó
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest