Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
kispál ma!!!!!!
Balázs, jössz ?
-
bbazsy
őstag
kötik a digit.
20/10, 2500
-
bbazsy
őstag
köszi
-
bbazsy
őstag
szülinappppppppppppppppppppooooooooooooooooom vaaaaaaaaan.
kolumbaia iai csaj olayan piát adott h csak na
nemértem mégémegahoz
-
bbazsy
őstag
megyek svájcba 1 évre
-
bbazsy
őstag
gólyabál valaki ?
-
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #4587 üzenetére
nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt mégis hogy akarják megcsinálni.
ha tisztában vagy, hogy hogy megy az út a budai oldalon le a hídról (nem a sulihoz, hanem a szerémire), akkor érted a problémám. esélytelennek tartom, h a fél XI kerület szétverése nélkül össze lehessen kötni. -
bbazsy
őstag
ennek örömére elkezdtem híreket olvasni..
A balesetek elkerülése érdekében a rendőrség korlátozta a kerékpáros forgalmat a Margit hídon. A kerékpárt gyalogosan kell áttolni - közölte a BRFK Kommunikációs Osztálya kedden. A rendőrség az után döntött így, hogy szeptember 6-án egy kerékpáros elütött a hídon egy négyéves kislányt, aki könnyű sérülést szenvedett. A BRFK rendőri jelenléttel biztosítja a korlátozás betartását, a szabályszegőket a felszólítják, hogy szálljanak le a kerékpárról, a visszaesőket helyszíni bírsággal sújtják. A korlátozás addig tart, amíg a közlekedés biztonsága ezt indokolttá teszi - áll a közleményben.
LOL.
-
bbazsy
őstag
2009 Okt 16, Budapest, ELTE Gólyabál.
Kispál és a Borz.mwhahaha, megint nagy buli lesz
-
bbazsy
őstag
-
-
bbazsy
őstag
válasz
labqabi #4555 üzenetére
infora.
az alapelgondolás, h nem akarom végigtanulni az msct, dolgozni szeretnék mellette, és ez a leglazább + a kötelezőket tekintve nekem a legjobb.sávokat meg grafika, inforendszerek, kooperativ meg modelles osztott valszeg..
persze ez erősen függ, h végül tényleg be tudom-e húzni kfkit kooperativba(jó úton járok) + h megkapom-e az 1 éves CERNt októbertől. ha igen, akkor laza félév 6-7 vizsgával, ha nem, akkor brutális félév, h el tudjak menni erasmusozni. brutális alatt 4 teljes blokkot értek 1 év alatt
kozsiknak írj mailt, különben nem lesz semmi se. nekünk luko nem hírdeti meg a tárgyát még midig és nagyon mérges leszek ha felrúgja órarendem (nem minta tervezném h bejárok, de akkor is).
-
bbazsy
őstag
válasz
labqabi #4553 üzenetére
Friedhez: mindenki lazán osztályoz (legalábbis 3 éve). viszont a többiek -Frieddel ellentétben- szvsz jobban magyaráznak, nekem nagyon nem jött be. nagyon dícsérte a mentorcsoportom az előadót (nemugrikbe)..
bár a linalg maga egy vicc, csak nagyon elől van, ezért ennyi a bukás.ADAra nagyon ne is számíts, kozsik sose siette el (legjobb volt mikor vizsgaidőszak kezdete után 2.5 héttel rakta ki a vizsgaidőpontokat
nekem sincsenek még tárgyaim + MSc -sként nem férek be MSc -s órákra. nem tudom mit csináltak a rangokkal, de valami nagyon nem klappol...
-
bbazsy
őstag
hatalmas káosz az msc tárgyfelvétel
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #4497 üzenetére
wow, az tök jó
mondta Ági vagytok még 6an, az is hihetetlen (számomra). kicsit komolyabb lemorzsolódásra számítottam, de ez tényleg jó. TDK írásnál figyeljetek az Ágira, hihetetlen sokat tud segíteni (még ha elsőre nem is úgy gondolod, 90% -ban neki van igaza).
aztán ki tudja, talán találkozunk pázmányon 1.5 év múlva
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #4493 üzenetére
másrészt vannak tényleg jó specik, amiket érdemes megcsinálni.
- php(!)
- hálózatok világában
- digitális zene, akit érdekel - bár ez is lájtos, de legalább érdekes
- windows rendszeradmin / levelezőadmin
- sudoku
- járai optimalizálós - számelméletes - RISC processzoros tárgyai, de ez tényleg csak fanatikusoknak.
- szimbolikus számítások (maple, ez jól jöhet anal X -nél)
tudtok még valami jót ?de ha még lájtosat kerestek, akkor multimédia vagy milyen néven fut, az kb webfejl szinten van
tdkval hogy álltok ?
-
bbazsy
őstag
megkaptam életem első 'rendes' fizetését Németországban. most boldogság van
-
bbazsy
őstag
ilyen esküvőm lesz az is biztos
-
bbazsy
őstag
mscn 100 volt a max.
ahhoz képest, h Gergó nagyon mondta, h nem adják lejjebb a szintet (86-87 -re számítottunk) eléggé letolták a határokat.
millenárisban voltunk amúgy tegnap, fun volt. csak rájöttünk, h a 4esek nem tudnak bulizni még
hs7 koncerten nem ugrált senki, csak mi egy picit
-
bbazsy
őstag
EFOTT meg tökjó
-
bbazsy
őstag
goto EFOTT
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #4439 üzenetére
T -vel hasonlóan voltam anno, tud annyival többet, amennyivel többe kerül, viszont az már tényleg business class, pénztárca ügyileg is..
viszont egy nagyon jó döntés volt az IBM, egyszerűen elpusztíthatatlan. már sikerült mind a négy sarkát eltörnöm, n -szer ledobnom és még (kopkop) semmi baja, pedig már lassan 2.5 éves.
-
bbazsy
őstag
goto Balcsi.
szakállas találd ki holnapig a decathlonos dolgokat és dobj egy smst, ha kell vmi (nem nagyon leszek NETen).
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #4403 üzenetére
be tudsz jelentkezni eltegrid -re ?
mert én nem.nemtom, ha elmondod hova kéne, akkor segítek, nekem megcsinálta múltkor a Kálmán, de valami gáz volt a geanttal, nem is tudom pontosan. de elvileg akkor(3 hete?) megoldottuk.
de eltegrid72 -re nem tudok most belépni.
mod: akarom mondani eszakigrid -
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #4394 üzenetére
a felső résszel teljesen egyetértek. beszélem mindkettőt, de egyszerűen a németet már elfelejtettem, esélytelen. angolt még nettel, filmekkel tudod tartani, németet nem.
spanyol meg nekem is szívem vágya, csak nem érzem az erőt (időt) nyelvsulihoz. majd egyszer kiköltözök pár hónapra, akkor megtanulom
viszont spanyollal az a gáz, h európában nem tudod hasznosítani. délamerika a Tied, de EU esélytelen. -
bbazsy
őstag
na felvételi is megvolt, most már tényleg vége
-
bbazsy
őstag
memo:
kispál holnap.
lehet jönni hozzám délután inni -
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
a nap képe.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
ezt nem ismerem, de picit műanyagosnak tűnik elsőre.
igazából csak annyi a lényeg, h felül legyen hálós, alul meg ha lehet akkor bőr, az ilyen műanyagos cuccok nagyon rossz érzetűek.fehérváriba v a budaörsibe megyek jövő csüt / péntek, ha akkor lesz ott készleten, akkor szólj, hozok.
-
bbazsy
őstag
jaja, megyünk balcsit körbetekerni meg EFOTTra, mind2 sátoros móka.
kéne venni sajátot, mert tervbe van véve sziklamászás, stbstb, ahova szintén jól jöhet, ha van. sátrat ilyen 16 körül néztem 3 személyest (ennél sokkal olcsóbbat nem is találtam, ami egy picit is stabilnak tűnik
), hálózsák meg a 10 fokos emberibb, az 5-6.
nem vagyok fázós, de szeretem a meleget
szal elvagyok egy szál boxerben is nyáron (anélkül is), de ha van rajtam 2 takaró, az se zavar
univerziális alvó vagyok
-
bbazsy
őstag
milyen hálózsákot vegyek nyárra?
olyat amit 10°c -ra, v 20°c -ra ajánlanak ? -
bbazsy
őstag
vége
-
bbazsy
őstag
36 óra múlva államvizsga. tökjó, már most akkora a gyomrom mint egy borsó...
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #4292 üzenetére
ne főzz bele drogot, ennyi a trükk
viccet félretéve aki nincs hozzászokva a koffeinhez, azzal csinál csodákat. ugyanez igaz a nikotinra is. (ha nagyon behülyít, akkor szívj el egy fél cigit, az annyira betompít, h visszaállsz alapra)
nálam energiaital fájdítja a fejem, kávéval elvagyok. mondjuk úgy, h csak és kizárólag vizsgaidőszakban iszok, így legalább hatása is van, nem vagyok hozzászokva.
menj el úszni, az szokott annyira kikapcsolni és feldobni, h a tompaság megszűnik. az ilyen itthoni ugrabugra, meg még a bicikli se annyira.
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #4285 üzenetére
micsoda gondok..
amúgy ha ilyen elérési gondok vannak, azt nem a winyóra vezetném vissza.
soksoksoksoksok ember használja az 5400es winyóját minden szarra gond nélkül
egy sims nem foghat ki rajta, ott más a gond, hidd el. esetleg bios / chipset frissítés, ilyenek nem segít ?ha tényleg a chipset fogja vissza, akkor a 7200es se lesz jobb, sőt
esetleg kérj egyet kölcsön, azzal próbáld ki..annyi kávét ittam, h nem tudok aludni, viszont már tanulni sincs kedvem / erőm. megszívtam
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #4283 üzenetére
valamit elnéztél, scorpio blue az 5400 rpmes.
amúgy 120as toshibaról cseréltem, ez hangosabb. hallom mikor adatot mozgat, de annyira nem vészes, meg lehet szokni (csak toshiba után volt fura).
wdt vegyél vagy hitachit, ezekből se a legalját, ennyi az aranyszabály. én nem néztem semmi hangtesztet, nálam az mellékes volt, adat kellett + megbízhatóság + barátságos ár.
laptopba amúgy _én_ nem ajánlom az 7200est, mert egyrészt hangosabb, jobban rezeg. másrészt jobban melegszik + több áramot fogyaszt, előbb megy tönkre. sztem ilyen tipikus bnő hug gépbe a simshez nem kell +5mb/s elérés, de ez a Ti döntésetek
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #4279 üzenetére
hmhmm. mondasz okosakat
nemtom, majd megnézem az U -t meg ezt, aztán meglátjuk melyik lesz. igazából cipelni utálom a zárakat ez az egyetlen bajom. így is nehéz a biciklim, hát még azokkal.ööö, kerületi sebesség (nem akarok hülyeséget mondani, de így rémlik.) bár ez nem biztos, hogy jó a fékezés szempontjából, de tény
namind1, majd végiggondolom.
viszont az is egy pont, h az agyat terheled csak (meg a támvillát). a felnit nem, ami egészség szempontjából jó
illesztésnél szokott amúgy 'szétrobbanni'. nyilván nem szó szerint, mert azért a gumi tartja, de csúnya volt...
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #4277 üzenetére
van fent bordo és a sarokcsiszoló videó is
de hát flexelni csak nem flexelik utca közepénhátsó fékre a jég jó pont, azt elfeleljtettem. télen szívtam eleget
tárcsához: azt ne felejtsd el, hogy egyrészt a felni alu, a pofa mondjuk valami műanyag. ezzel szemben a tárcsa edzett acél, a pofa valami fémes cucc. fém fém-en azért nagyobb csodákat csinál. + szervízes érv is bukik, mivel közelebb van a tengelyhez, ezért kisebb a sebessége. v-fék meg sáros, ráfagy télen, havason csúszik, kutyafüle.
ha a hűtés megoldott, akkor a tárcsa messze jobb (nézd meg a kocsikat csak pl).nem akarlak rábeszélni, csak érvelek én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magisk
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest