- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Elitebook 850 G5-ről?
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok. Van egy 8570p. Külső monitoron maximum mekkora felbontást tud? Most egy 1920x1200-on 24-es monitort hajt. Képes 2k-s vagy 4k-s felbontásra külső monitoron?
-
Taoharcos
aktív tag
válasz Armagedown #1978 üzenetére
Nem tudom, én pár hete vettem. Azért szétszedtem, és újrapasztáztam. Remélem sokáig bírja. Játszani nem játszok rajta, csak net, youtube, programozás. Egy I5 volt benne, kicseréltem egy I7 3632QM-re, ez már 4 mag / 8 szálas, de csak 35W a TDP-je, így nem melegszik annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy a 8570p maximum SSD-t tud kezelni?
A gyári spec szerint max 500GB HDD-t és 256GB SSD-t kezel.
Most egy 256GB SSD van benne. Szeretnék nagyobb SSD-t (512GB vagy 1TB), de nem akarok potyára venni, ha nem tudja kezelni.[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
Az T500 palmrestje kompatibilis az R500-al? Mechanikailag, méretileg?
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudnék gyorsan és nem horror áron beszerezni HP Elitebook 8470p DC power jack connector socket-et (táp/töltő csatlakozó aljzatot)?
-
Taoharcos
aktív tag
Szisztok!
8470p-be max mekkora SSD-t lehet rakni?
És processzorból I7-3720QM, I7-3610QM használható bele? -
Taoharcos
aktív tag
válasz TriX2010 #1491 üzenetére
Szerintem is az a jobb, ha saját magán van telepítve. De volt már olyan tapasztalatom, hogy vettem egy Core2 procis laptopot egy hulladék (ajándék) HDD-vel, amin próbára volt felrakva egy Win7. Később egy másik inteles gépbe raktam, ott is simán elindult, a driverek egy részét is belőtte magának, aztán később egy AMD-s gépben indítottam el, ott is sima liba volt, csak kicsit kattogot a vinyó, de tudtam vele tesztelni a gépet. Ettől függetlenül mindig arra törekszem, mindig őnnönmagán legyen telepítve.
A Rufus-t használtam már, majd készítek próbaképp vele egy telepítőt, hogy elindul-e.[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Elitebook 8470p-re szeretnék windows10-t rakni. Most windows7 van rajta. Csináltam egy usb telepítőt egy pendrive-ra. Bootoláskor nem ismeri fel, pedig a 8470-en csináltam. Sehogy nem látja mint boot eszközt. Kipórbáltam egy Lenovo R500-on ott simán felismeri és bootol.
Van valakinek valami ötlete? -
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 8470p-m, szeretnék bele optibay-t venni. Ahogy látom 12.7 mm magas kell legyen. Az optibay-k univerzálisak? Pl van egy Thinkpadbe való, néztem a magaságát szemre ugyanakkora, csatlakozó is ugyanott csa a hátulján volt egy műanyag amit le kéne csavarozni. Szerintetek? Kikapcsolt állapotba finoman próbáltam, de szorult így nem erőltettem. Milyent kéne vennem?
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy egy 8470p-vel egyszerre két monitort is tudjak használni, egyet a vga kimeneten, egyet a displayporton?
Üdv, Zoli
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
HP 8470p-n mikor müködik a cpu turbo frekvencia?
Üdv, Z[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom használt laptop/elitebook vásárlásán. Az alábbi típusokon gondolkodom: 8460/8470/8560. Mi a véleményetek? Programozásra, netezésre, filmnézésre kéne, néha hordoznám, javarészt otthon külső monitoron használnám. Fontos a tartósság, megbízhatóság. Esetleg egy i7 xxxxQM-es procival. Mi a véleményetek?
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Elitebook 8740-es szériáról megbízhatóság és egyéb szempontból?
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lightyear - befektetési app
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LEGO klub
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470 /16GB RAM, 512GB Samsung NVMe/
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás
- Lenovo LOQ 15AHP9 - Ryzen 7 8845HS, 32GB DDR5, 1TB, nVidia 4050 6GB 105W, 28 hó Premium garancia
- Lenovo T450 LAPTOP AKCIÓ! 5. gen. Core i5 / VIL. MAGYAR BILL. / 8 GB RAM / 240 SSD / 2 x AKKU!
- Acer aspire 515G eladó
- Lenovo Thinkpad egyben vagy darabokban
- Fujitsu Siemens Amilo PA2510 laptop + Samsung N145 PLUS laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest