Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz
xcsabo #66556 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segtségeket, igazából úgy emlékeztem, hogy a c8-hz alapban lehet használni 18650 toldást, hogy 2 akkuval menjen. Mikor kerestem, én is találtam ahhoz a verzióhoz, amiről már ti is írtatok. Viszont azt nem tudtam, hogy az alaphoz nincs
Ez persze nem gond. Kimarad.
Köszönöm az AAA ajánlásokat is, találtom ott is olyat, ami ki fogja váltani az u-king pici amúgy működő de betegeskedő lámpácskáit. Sajnálom, mert szeretem őket, de rendre a kapcsolókkal gondja van eddig mindnek. Persze nem dobom el, rálesek hogy mi lehet a gond ott, csak a kiváncsiság végett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Kugoo Kirin G1
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest