- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
trigorin
aktív tag
Amőgy olvastam korábban máshol is, hogy a terjeszkedés fontos, mert kevés hely van várost építeni. Ráadásul az AI játékosok az elején sokáig azért nem zaklatnak, mert el vannak foglalva a birodalmuk kiépítésével, ez látszik is a diplomáciai összefoglalóban. Csak hát azt sem tudtam még, hogyan jussak el a messzi várostelepítő helyre. Mire odaértem volna, az egyik szemét ellenfél már odatelepedett

De azért akkor is vicces néha, hogy saját birtokán belül van egy kincslelőhely és jó darabig hagyja parlagon heverni.
Folyik egy vita amúgy a hivatalos fórumon, hogy vajon az AI hogyan kezeli a questeket. Foglalkozik-e velük egyáltalán, és ha igen, hogyan. Azt írták többen is, hogy csak kockát dob, és ennyi. Páran azon a véleményen vagyunk, hogy azért csak végigköveti, ahogy az emberi játékos is.
Új hozzászólás Aktív témák
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest