Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Az árát nem írtam. Viszont talán nem véletlen hogy ilyen sok kínai gyártó épít most gyárat az EU-ban. Én bízok benne hogy max az áfával lesz több. Anno az elektromos autózás úgy lett hirdetve hogy egyszerübb és olcsóbb gyártani. Sok év múltán még mindig ott tartunk hogy drágább. És kár ezt az akkura fogni, mert nem annyival drágábbak a modellek és mivel "állítólag olcsóbb gyártani az autót" már egyáron kellene lenniük a belsőégésűekkel.
Viszont az is igaz hogy a nagy mennyiségű e autóra meg nincs kész a hálózat és az árakkal ezt jól lehet szabályozni.
bitpork: én meglettem érte szólva ha nem témába kapcsolódik tegyem off-ba és ez gondolom másra is vonatkozik -
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Abus Viantor sisak
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest