- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Mindenféle papír nélkül visszakaptam az immár jó új akksival. Ennek már stimmel a száma az id4 yt videóba szereplővel.
3x kértem papírt 3x mondta el a muki hogy nem tud adni. Nálunk vendégség volt jövő héttől dolgozom így is el lett rá bva majd 2 óra, mert persze 13-ra mentem a munkafelvevő pedig "ebédelt" 13:30-ig.
Addig ott ültem és gondolkodtam, vajon nyugaton egy ilyen miatt milyen levelet lehetne írni a vw-nek.
Itt ha írok a puhu-nak max kapok egy bónuszt a kövi szervízre, ami persze majd véletlen duplája lenne annak ami valójában lett volna, és akkor fizetek ugyanannyit, csak örüljek mert 50% off volt rá.Abbahagyom a kesergést emiatt mert nincs értelme.
Amúgy azt mondták hogy becsszó id3 akku ment bele kedden, csak épp nem a 2.4 upgrade akku, mert ahhoz van valami fejlesztés és elsőre csak sima id3 új akkut kaptam de ha akarom bevisznek a raktárba és meg mutatják amit ki vettek hogy ehhez lett hozva (talán Németo-ból) alvázszám alapján.
Mondtam, hogy igen látni akarom. Telefon a raktárnak ( ami amúgy 10m tőlünk 2 ajtón át), bocs épp wc-n van a kollega 5 perc.
De amúgy majd körbe kell menni mert oda nem mehetek csak úgy be.Itt már azt mondtam hogy ok köszi hello.
Nyilván amikor megjött a szervizes fél óra ebéd után ( amiről én itthon felálltam hogy mehessek hozzá időben) már akkor kellemetlenkedni kellett volna de én egyszerűen nem vagyok olyan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest