- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Relo
tag
Úgy néz ki 3 hét múlva költözök dunántúlra,ezért nagyon bizonytalan most az anyagi helyzetem. Inkább azt mondom, hogy nem kell, de ha valami csoda folytán tudnák rá félretenni pénzt, akkor érdekel (persze ha meglesz).
Írtad hogy beszámítasz vga-t.
Egy inno3d Gf4 TI4200-re (64 Mb,8x agp dobozos cd-k+s-video kábel) mennyit kellene még rádobnom?
[Szerkesztve] -
Relo
tag
biztosat nem tudok mondani, hogy kell-e a kari vagy nem, nem tudom meglesz-e a pénzem rá. ha találsz rá vevőt, szerintem add oda, ha viszont még meglesz a kártya és nekem is összejön a pénz, akkor kell. Bocs hogy nem írtam másnap,nem volt sok időm hogy netezzek.
-
Relo
tag
Lehet érdekel a kártyád, holnapra tudok biztosat mondani, de ha kell akkor csak jövő hónapban tudom megvenni. Tartozékok vannak hozzá? És ez:9700Pro gyári bios azt jelenti hogy mindenféle softmod nélkül 9700 pro-ként működik?
Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged