- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Comm
senior tag
Újra aktuális, viszont mostmár csak kp vagy PCI-E vga érdekel
-
Blacek
tag
És a te videókarid milyen eredményeket ér el alapon?
Lehet akkor mégis csak ez lesz a vége, ha jobb mint az FX5900Xt -
Dr.Burn
őstag
Nah, ha nekem kellene akor csakis 4.én tudnám adni a pénzt. A megoldás peddig az lenne hogy a vidkártyát és a pénzt elküldöm neked egyben a postán. Igy megtudsz gyözödni arról hogy biztosan jó a kártya. Ha megfelel akor utána küldöd postán a kártyádat. Nah? De mondom ha minden össze is jönne csak 4.én tudjuk az üzletet nyélbe ütni.
[Szerkesztve] -
Relo
tag
Úgy néz ki 3 hét múlva költözök dunántúlra,ezért nagyon bizonytalan most az anyagi helyzetem. Inkább azt mondom, hogy nem kell, de ha valami csoda folytán tudnák rá félretenni pénzt, akkor érdekel (persze ha meglesz).
Írtad hogy beszámítasz vga-t.
Egy inno3d Gf4 TI4200-re (64 Mb,8x agp dobozos cd-k+s-video kábel) mennyit kellene még rádobnom?
[Szerkesztve] -
Comm
senior tag
UP!
-
Comm
senior tag
UP!
-
vakarcs
aktív tag
aludtam rá egy nagyot.... és nem kell mégse...
-
vakarcs
aktív tag
fx 128 bites most néztem
-
Relo
tag
biztosat nem tudok mondani, hogy kell-e a kari vagy nem, nem tudom meglesz-e a pénzem rá. ha találsz rá vevőt, szerintem add oda, ha viszont még meglesz a kártya és nekem is összejön a pénz, akkor kell. Bocs hogy nem írtam másnap,nem volt sok időm hogy netezzek.
-
vakarcs
aktív tag
amúgy meg tuti nem 9700 pro bios van benne... akkor nem kellene softmoded driver ! akkor 9700 / 9700 pro drivert kérne... de lehet tölteni ezekhez a karikhoz bios-t is (memóriához válogatva), ha kell link vagy bios akkor adok !!!
-
vakarcs
aktív tag
amúgy 22K-t megér szvsz
-
vakarcs
aktív tag
anno az első 9500 karik 9700 referencia nyákon jöttek ki... mivel a gpu megegyezzik, ezért abban tértek el a 9700 nagytesóktól, hogy letiltottak 4pipe-ot ... a softmoded driverrel telepítve az eszközöknél kb. így nézhet ki:
Bővebben: link
mod: a kárty kb. így nézhet ki.... (ez az én régi karim 9500@9700)
Bővebben: link
ez a másik 4pipe-ot teszi használhatóvá... és ha azok jók akkor egy teljesértékű 9700 es kártya van a tulaj kezében... 3,3 as ramok meg mennek kb 315-320 on simán (600-ra lettek anno hitelesítve)
én így tudom, bár lehet tévedek.... de nekem így ment anno....
[Szerkesztve] -
Blacek
tag
Uh, azt hittem, erre az időre már eladod, szerintem egy sima 9500 akár ha 256Bit-es is akkor sem lesz alapból pro bios bent, a gyártók sem teljesen hülyék, és nem hiába adják ki 9500 ként 4 pipelinével, eladhatnák ők 9700-ként is, meg sima 9500 gyártásával olcsóban jönnének ki, csakhát, valami okból a kari nem ment át a 9700-as teszten nem ígyvan? Vagy esetleg a 9700 pro teszten nem ment át, de gondolom, ha gyárilag pronak készítették volna a karit, és nem megy át a teszten. akkor azért nem egy pro, hanem egy alap biost raknak bele.
Mennyin ál most jelen pill a kártya alapára? -
vakarcs
aktív tag
nekem is volt ilyen karim, nem irom ide mennyiért adtam el...
nem akarom rontani az uzleteted....
jól húzható kis kari ám
a 275/275-t pedig simán lehet húzni !!!!
amúgy meg UP ! -
upcca neked!
-
Comm
senior tag
UP!
-
Comm
senior tag
UP!
-
Comm
senior tag
UP!
-
Comm
senior tag
UP!
-
Comm
senior tag
MAI utolsó UP!
-
HERR Z
veterán
ha tényleg csak 9700 nempro bios van benne akkor az antituning, amit a rivatuner ki tud játszani de az atittol nem....
ugyanis nekem gyárilag 9700 non-Pro van és mint az összes többi ilyen kariban biosból le van tiltva a tuning
Szal az lesz az igazi ha egy valódi 9700 pro biost felnyomsz rá
UP -
Comm
senior tag
Itt egy teszt róla.Ugyanilyen a karim, csak kék membordákkal:
Bővebben: link -
Relo
tag
Lehet érdekel a kártyád, holnapra tudok biztosat mondani, de ha kell akkor csak jövő hónapban tudom megvenni. Tartozékok vannak hozzá? És ez:9700Pro gyári bios azt jelenti hogy mindenféle softmod nélkül 9700 pro-ként működik?
-
upsza neked, mert megérdemled!
-
Comm
senior tag
UP!
-
Comm
senior tag
Mai utolsó reményteli UP!
-
Comm
senior tag
Eladnám nagy becsben tartott karimat.A 8pipe hibátlan(erre garanciát adok), 256bit, gyári réz hűtő + membordák minden memón, 9700Pro gyári bios.Adok hozzá egy S-video kábelt.Az ára 22k alku nélkül.Ennél olcsóbban nem adom.Cserébe pedig érdekel: PCI-E kari(6600 és X700)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest