Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
A32 4G-re is megérkezett. (lehet már korábban, de csak most néztem meg - céges telefon-)
-
atis123
tag
Ma jött meg A52s 5G-re.
-
FattyDove
őstag
Tehát FOMO. Amúgy nem ígértek meg semmi hülyeséget, mivel a telefonod támogatva van. A támogatás nem azt jelenti, hogy te azonnal megkapsz mindent, csak azért, mert 20 petákkal többet fizettél az adott telefonért. Mellesleg jobban éreznéd magad, ha 1 hét múlva kapnád meg, aztán rá 1 napra meg megkapná mondjuk az A13 user?
A windows update-ek sem úgy működnek, hogy az kapja meg elsőnek, akinek nettó 1 millás laptopja van.
-
Pár éve ilyenkor még a flagshipek sem kapták meg a legújabb androidot, mert megvárta a samsung, hogy először kijöjjön a következő telefon generáció. S7-S8-S9 idejében bizony következő év márciusa környékén jött ki a samsung az új androiddal, és akkor is csak az említett flagshipekre. Szóval pár hónap várakozást még ki lehet bírni.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Már belerokkantam. Miért baj neked hogy megemlítem a nem frissítést? Ha zavar akkor ne olvasd el lépd át. Szerintem szabad vélemény nyílvánítás van.
-
-
zoltan77
aktív tag
Továbra is fekete bárány a samsung s20 fe snapdragon.
Még csamcsog a samsung a frissítésen. -
Tegnap már fel is dobtam a céges A23 5G-re, de még mindig egy fos telefon.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest