Keresés

Aktív témák

• sonaj

csendes tag

Kirbly,köszi a gyors segítséget.Miután tegnap leírtam ide a problémámat ,megtaláltam itt valahol ugyanezt még az is lehet,hogy pont te javasoltad másnak.Ki is probáltam.Ujratelepítettem a hangkártyát.Annyit javult a dolog,hogy ha a tesztet lefuttatom a hangszorokon akkor mindegyik megfelelően szol.Örültem mint majom a f....!De ha elinditok egy zenét,vagy filmet akkor vissza áll a régi problémám ,minden csakl sztereoban szól. Megint csak a középső aljzat ad ki hangot,és ez igy is marad míg ujra nem telepítem a hangkártyát.tehát nem változott semmi.Mindezt Xp alatt probáltam eddig,most megprobálom 98se alatt,hátha ott maradando lessz a dolog.

• sonaj

csendes tag

Azok segítségét kérem akiknek ilyen lapjuk van,vagy értenek hozzá.A problémám az integrált 6 csatornás hangkártyával van,ugyanis nem hajlando csak sztereoban szolni. A 3 aljat közül csak a középső megy,a két szélső meg se nyekken.Vagy vennem kell egy S/PDIF1 Connektort? mert annak van egy aljzata az alaplapon.Vennem kell egy Game /Midi kivezetést is,mert azt sem adtak hozzá,csak egy aljzat van az alaplapon,ha azt kivezetem akkor a jojsticot már tudom csatlakoztatni,ugyanezt kell a hangkártyával is?
    Kell az a S/PDIF1 kivezetés és abba kell bedugni a hangszorokat?Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni!

Aktív témák