Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordthomas
tag
Hy all!
Elösször is bocs hogy ebbe a topicba írok csak nem találtam olyan topicot ahova mostanában írtak.
Van egy Motoroloa h350headset-em (Ma vettem) és egy Sonyericsson w300i telóm.
Tökéletesen működik a headset a telommal csak egy vmit nemtudok,hogy lehet rajta zenét halgatni?Próbáltam már minden beállítást de nemtom.Valami mást kell csinálni a headsettel?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
atosz
őstag
Hogy megvalaszoljam magam:
A Plantronics-nak van ket futo modellje, ami rendelkezik a Multipoint techonlogiaval, a Voyager D510 es az Explorer 640. Egy masik forumon egy forumtars ajanlotta. Az elozo epp beszerezheto az EW-ben 14 br-ert.
Gyors benyomas rola:
Az elso benyomasok jok. Buzeraltam most egy kicsit, es ugy nez ki tenyleg faszan mukodik. Az lesz az elso szamu telo amelyiket elobb kapcsolom ra. Parositassal nem volt gond, kapcsolodas pillanatokon belul letrejon. Hanghivas is (az egyikrol) mukodik.
Ami nem tetszik:
-Lehetnenek erzekenyebbek a gombok, tul erosen kell nyomkodni, foleg a mute/power gombot.
-Egyelore ugyanugy ''csorog'' mindket telefon bejovojenel.
Jahh most ajandekban van autostolto is, ez is eleg pozitiv.
A dolog ugyis a hasznalat kozben derul ki, de most bizom benne, eddig ajanlom en is barkinek.
A ket BT telefon: V3 es HP Ipaq (PDA+GSM+GPS) -
atosz
őstag
Tehát ha veszek egy 2.0-as BT headsetet, akkor az egyszerre tud kezelni két telefont is, azaz 2 csatornás? Mert pont egy ilyenre lenne szükségem. Tudna valaki ajánlani egy konkrét darabot?
-
wOkos
csendes tag
Köszönöm Uraim!
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Az újabb Plantronics headsetek mind ilyenek. Bár van itthon 3 BT-os telefon is, még sose próbáltam kettővel az enyémet.
-
Egyszerre két telefonhoz nem lehet, csak a 2.0-ás szabványúakat -még kevés van belőlük, ha ilyened van (ilyet szeretnél), tudni fogod, mi az.
Felváltva lehet, csak össze kell párosítani mindkét készüléket a headsettel.
(Máskor használd, légy szíves az Azonnali (mobilos) kérdések órája topikot...) -
wOkos
csendes tag
Segítséget kérek!
Hogyan lehet illetve lehet-e két mobilt csatlakoztatni egy bluetooth headsetre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest