- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordthomas
tag
Hy all!
Elösször is bocs hogy ebbe a topicba írok csak nem találtam olyan topicot ahova mostanában írtak.
Van egy Motoroloa h350headset-em (Ma vettem) és egy Sonyericsson w300i telóm.
Tökéletesen működik a headset a telommal csak egy vmit nemtudok,hogy lehet rajta zenét halgatni?Próbáltam már minden beállítást de nemtom.Valami mást kell csinálni a headsettel?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
atosz
őstag
Hogy megvalaszoljam magam:
A Plantronics-nak van ket futo modellje, ami rendelkezik a Multipoint techonlogiaval, a Voyager D510 es az Explorer 640. Egy masik forumon egy forumtars ajanlotta. Az elozo epp beszerezheto az EW-ben 14 br-ert.
Gyors benyomas rola:
Az elso benyomasok jok. Buzeraltam most egy kicsit, es ugy nez ki tenyleg faszan mukodik. Az lesz az elso szamu telo amelyiket elobb kapcsolom ra. Parositassal nem volt gond, kapcsolodas pillanatokon belul letrejon. Hanghivas is (az egyikrol) mukodik.
Ami nem tetszik:
-Lehetnenek erzekenyebbek a gombok, tul erosen kell nyomkodni, foleg a mute/power gombot.
-Egyelore ugyanugy ''csorog'' mindket telefon bejovojenel.
Jahh most ajandekban van autostolto is, ez is eleg pozitiv.
A dolog ugyis a hasznalat kozben derul ki, de most bizom benne, eddig ajanlom en is barkinek.
A ket BT telefon: V3 es HP Ipaq (PDA+GSM+GPS) -
atosz
őstag
Tehát ha veszek egy 2.0-as BT headsetet, akkor az egyszerre tud kezelni két telefont is, azaz 2 csatornás? Mert pont egy ilyenre lenne szükségem. Tudna valaki ajánlani egy konkrét darabot?
-
wOkos
csendes tag
Köszönöm Uraim!
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Az újabb Plantronics headsetek mind ilyenek. Bár van itthon 3 BT-os telefon is, még sose próbáltam kettővel az enyémet.
-
Egyszerre két telefonhoz nem lehet, csak a 2.0-ás szabványúakat -még kevés van belőlük, ha ilyened van (ilyet szeretnél), tudni fogod, mi az.
Felváltva lehet, csak össze kell párosítani mindkét készüléket a headsettel.
(Máskor használd, légy szíves az Azonnali (mobilos) kérdések órája topikot...) -
wOkos
csendes tag
Segítséget kérek!
Hogyan lehet illetve lehet-e két mobilt csatlakoztatni egy bluetooth headsetre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest