Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Van egy HP 2540p notebookom intel i5-540m procival es 8gb rammal. Szeretnek eGPU-t epiteni hozza, fokent cuda programozashoz. Expresscard porton keresztul lenne lehetoseg erre? Ha igen akkor milyen videokartyat es adaptert tudnatok javasolni?
-
Thusor
őstag
Van nekem egy HP elitebook 2540p notebookom 8 GB rammal és egy intel i5-540m processzorral. Szeretnék rajta én is elkezdeni néha-néha egy kicsit játszani, nem az a cél hogy a legújabb játékok elfussanak de azért szeretném kihasználni a dolgokat. A gépen van egy expressz card foglalat. Milyen videokártyát tudnátok ehhez a géphez javasolni amit még ez a proci is ki tud hajtani és 1-2 játék szépen el is tud rajta futni?
-
Thusor
őstag
Ubuntu linux alatt van valakinek valamilyen tapasztalata? Van egy Hp elitebook 2540p notebookom és ezt szerettem volna egy kicsit felturbózni. i5-540m proci van benne 8 GB rammal. Ubuntu 12.04.4 LTS verziót futtatok rajta. Nem tudom, hogy milyen lehetőségek vannak amik járhatóak lennének linux alatt. Milyen csatlakozón és milyen erős kértyát lehetne szerintetek eGPU-n belepakolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Építő/felújító topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest