- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az érdem a készítőé, nyomtam is neki egy jó korsó sörnyi juttatást

Az újratelepített gépen gondoltam, hogy majd összediffelem a registry módosításokat, hogy ne kelljen a manuális, driver aláírés ellenőrzés nélküli módon keresztülmenni legközelebb. Már a registry összehasonlító progit is feltettem... akkor láttam meg, hogy a régi leírás elejére kitették a linket a scripről. Én nem hiszem, hogy automatára megcsináltam volna, max manuálisra most, szóval mindenképp jól jött a kész megoldás

Arra leszek még kíváncsi, hogy egpu nélküli használatkor lesz-e fagyás. Régen volt, hogy előfordult, talán az nvidiára akart terhelés alatt váltani, de az nem volt persze bedugva akkor. Azért gondolom, mert a ddu val törölt nvidia után megszűnt a fagyás. A bat fájlból valsz ki lehet bogozni, hogy mit változtat*, jó lenne érteni is, hogy mi történik ilyenkor. A másik, varázslás nélküli közepesen régi driverrel nem volt ilyen, viszont az meg régi. hm, mintha azzal lett volna leválasztási lehetőség menü valahol. Az expresscard egyébként hotplugot támogat alapból, lehet másoknak az sem sima. Ja meg persze nvidia driver működése után már fagy a gép, ha csak úgy kihúzom, szóval nem hot plug

*: egy RM1774520 kulcsot 1-re változtat, de misztikum, hogy ez mit jelent

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest