Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ∂яσнυη

senior tag

válasz Yiggdrasil #2355 üzenetére

Nincs olyan, hogy Wines verzió. Van különböző csatlakozókkal, amik közül az express cardos és a tb a legpraktikusabb.

Megmondom őszintén még nem volt OS X alatt egpum, de azt tudom, hogy oda Terminál alatt kell egy scriptet futtatni ami megcsinálja a dolgokat.

A TB inkább a jövőre nézve lenne jó(Macen kívül van néhány Asuson és más gépeken is)+ha van mac minid akkor csak rádugod arra vagy mac prora.

Express cardot az az alacsony fogyasztás és kis méret miatt már lassan az üzleti csúcsokon sem lehet látni.
    Persze még előfordul, de sokszor ez U-s procival párosul,ami fogy/telj. jó, de nem eGPU-hoz.

Most nem vagyok gép előtt, de érdemes lehet megnézni a jelenlegi üzleti gépek közül melyiknek van express cardot csatija.

Kártyából sem vennék már olyat ami nem támogatja a directx12őt.
    De ez csak az én véleményem! Macen Win alatt jó az eGPU hatásfoka! Ezeken szokták a legjobb eredményeket elérni eGPU val a sávszélesség miatt.

Az EXP GDC is lehet stabil, de a PE4L forrasztott. Ebből kifolyólag stabilabb a gen2.

Igen az E6230as cseréjének is el lehet gondolkodni. egy i7es qm procis gépre lenne érdemes.

Egyébként meg az általad leírt rendszernek is meg kell birkózni a hotsal. Szóval rajtad áll.

Új hozzászólás Aktív témák