- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Sziasztok !
Igen, megoldható, hogy más színnel világítson - jómagam egy egyszerű A4 Tech SWOP35-öt moddoltam.
Ebben két LED található, az egyik a '' látáshoz '', a másik a farán helyezkedik el. Eredetileg mindkettő piros volt, de bántotta a szemem, úgyhogy kicseréltem őket.
A hasán lévő LED-et fehérre, a hátsóján lévőt kékre.
Csak arra kell figyelni, hogy míg a piros LED nyitó feszültsége nagyjából 1,6V, addig a többié ettől magasabb ( ahol megveszed a LED-et meg tudják mondani
). Ha cseréled a LED-et, elképzelhető, hogy a megfelelő fényerő eléréséhez módosítanod kell a LED előtét ellenállását ( ez állítja be a LED munkapontját, azaz a LED-en átfolyó áram erősségét a tápfesz ( itt 5V ) függvényében ).
Személy szerint nem vettem észre semmiféle változást a sebességben, bár egyesek szerint a módosítás miatt az érzékenység csökkenhet. ( Megjegyzem nem szoktam játszani, tehát fogalmam sincs, hogy egy FPS-ben hogyan változik a dolog hatására a halandóság )
Egyébként sikeresen moddoltam még egy Genius csodát is ( abban zöld lett a végeredmény )
Aktív témák
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- S21 Dobozában 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ha cseréled a LED-et, elképzelhető, hogy a megfelelő fényerő eléréséhez módosítanod kell a LED előtét ellenállását ( ez állítja be a LED munkapontját, azaz a LED-en átfolyó áram erősségét a tápfesz ( itt 5V ) függvényében ).