- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
Szerintem ne erőltesd azt a floppyt. Keress a guglival egy drivert, töltsd le, telepítsd, és jónak kell lenni. A vezetékes egér maradhat is, le is szedheted, tökmindegy. Annak csak egy Microsoft illesztőprogija van, ami az OS része, azt se kell leszedni. Ha esetleg ezen kívül még van fenn más gyártó egérdrivere, na azt kell telepítés előtt legyalulni.
(Látom, betetted a floppy képét. A driver verziót feltüntették rajta? Ha igen, azt töltsd le!)
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
Telepítéskor kihúztam a másik egeret a PS/2-ből, de nekem az új egérrel kurzor-fagyás volt a hiba, és csak restart segített rajta. Néhány fagyás után visszadugtam a másik egeret is, hogy ne kelljen mindig a gépet újraindítani. Egyébként a két egér jól megfér egymás mellett, bár nálam ez csak szükségmegoldás volt. Most újra csak az A4TECH egér van fent, mert találtam hozzá jó drivert
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Synology NAS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest