Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: A Xiaomi 15 széria még ki is porszívózik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
halihó urak,
annak idején felbuzdulva a dícséreteken és az elfogadható áron beszereztem egy logitech g102-t. már kezdetektől baj volt, hogy a jobb gomb túl puha, lágy volt. ez kellemetlen köznapi használatkor is, de ha az ember csben kör elején véletlenül hátbakéseli a csapattársat, az nem használ a népszerűségnek.
namármost a hiba az én készülékemben van. a 2 gomb az egéren egyformának tűnik, sőt, sharkoon firegliderem (amit váltott) is teljesen hasonlóan viselkedik. viszont ez utóbbinál vhogy nem tehénkedem rá a jobb gombra annyira, így nem gond. szomorú, mert mindig preferáltam a kisebb egér-egereket (kis kéz, ujjbegyes fogás), de úgy tűnik, elszoktam tőlük a sharkoon évek alatt.
ezenfelül jelentkezett a népszerű duplakatt probléma, úgyhogy mikrokapcsoló berhelés helyett adja magát egy kapcsoló csere.
a g102-t szeretem, de szükséges lenne, hogy keményebbek legyenek a gombok. ha jól olvastam feljebb, az ajánlott OMRON D2F-01F viszont még puhább, mint a benne levő katháji? van esetleg keményebb, ami belemegy a patkányba? ha már rászánom magamat, rossz irányba nem szeretnék haladni...
köszönettel,
g
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Milyen switch-et vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- 2025 MacBook Air Retina 13" / 15" -os modellek Rendelhetőek
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Thrustmaster TH8A váltó minden tartozékával
- Thrustmaster T-LCM load cell pedál és gumi borítás
- Thrustmaster T300RS bázis és kormány (T-LCM pedál és TH8A váltó külön hirdetésben)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest