Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galocza

    aktív tag

    halihó urak,
    annak idején felbuzdulva a dícséreteken és az elfogadható áron beszereztem egy logitech g102-t. már kezdetektől baj volt, hogy a jobb gomb túl puha, lágy volt. ez kellemetlen köznapi használatkor is, de ha az ember csben kör elején véletlenül hátbakéseli a csapattársat, az nem használ a népszerűségnek.
    namármost a hiba az én készülékemben van. a 2 gomb az egéren egyformának tűnik, sőt, sharkoon firegliderem (amit váltott) is teljesen hasonlóan viselkedik. viszont ez utóbbinál vhogy nem tehénkedem rá a jobb gombra annyira, így nem gond. szomorú, mert mindig preferáltam a kisebb egér-egereket (kis kéz, ujjbegyes fogás), de úgy tűnik, elszoktam tőlük a sharkoon évek alatt.
    ezenfelül jelentkezett a népszerű duplakatt probléma, úgyhogy mikrokapcsoló berhelés helyett adja magát egy kapcsoló csere.
    a g102-t szeretem, de szükséges lenne, hogy keményebbek legyenek a gombok. ha jól olvastam feljebb, az ajánlott OMRON D2F-01F viszont még puhább, mint a benne levő katháji? van esetleg keményebb, ami belemegy a patkányba? ha már rászánom magamat, rossz irányba nem szeretnék haladni...
    köszönettel,
    g

Új hozzászólás Aktív témák