- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Szoktál venni coint? Az a gyanúm, hogy lehet csak azoknál csinálja akik akik nem költenek. Én nem adtam nekik egy büdös vasat se eddig és nem is fogok.
Nem mondom, hogy kizárt, hogy bug, de nagyon nagyon valószínűtlen.
Milyen bug az, amelyiktől csak akkor omlik össze a játék, ha éppen megcsinálnád a kihívást idő előtt. Ha 0 pontom van vagy csak egy x-em akkor sose dob ki. Ja és úgy kb 10 meccs után abbahagyja. Milyen hiba az amelyik 10 meccs után magától megjavul, aztán a következő kihívásnál megint előjön? Nagyon úgy néz ki, mintha beállítottak volna egy limitet, hogy mennyi meccset kell minimum lejátszani ahhoz, hogy megszerezhesd a jutalmat. Logikusnak látszik, mivel miután megvan a jutalom úgy dobják el maguktól játékot a userek mint a szaros botot, és emiatt a vége felé sokszor nincs ellenfél.Nem én vagyok az egyetlen akinél ez jelentkezik [link] , redditen van rá elvileg fix is, de megcsináltam és nálam nem hozott javulást. Mondjuk nálam korrupt filet nem talált az újraellenőrzés, de volt 6 file amihez nem tudott hozzáférni, emiatt újra letöltötte és újrainstallálta a steam az egész játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest