Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Szoktál venni coint? Az a gyanúm, hogy lehet csak azoknál csinálja akik akik nem költenek. Én nem adtam nekik egy büdös vasat se eddig és nem is fogok.
Nem mondom, hogy kizárt, hogy bug, de nagyon nagyon valószínűtlen.
Milyen bug az, amelyiktől csak akkor omlik össze a játék, ha éppen megcsinálnád a kihívást idő előtt. Ha 0 pontom van vagy csak egy x-em akkor sose dob ki. Ja és úgy kb 10 meccs után abbahagyja. Milyen hiba az amelyik 10 meccs után magától megjavul, aztán a következő kihívásnál megint előjön? Nagyon úgy néz ki, mintha beállítottak volna egy limitet, hogy mennyi meccset kell minimum lejátszani ahhoz, hogy megszerezhesd a jutalmat. Logikusnak látszik, mivel miután megvan a jutalom úgy dobják el maguktól játékot a userek mint a szaros botot, és emiatt a vége felé sokszor nincs ellenfél.Nem én vagyok az egyetlen akinél ez jelentkezik [link] , redditen van rá elvileg fix is, de megcsináltam és nálam nem hozott javulást. Mondjuk nálam korrupt filet nem talált az újraellenőrzés, de volt 6 file amihez nem tudott hozzáférni, emiatt újra letöltötte és újrainstallálta a steam az egész játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux Mint
- Napelem
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Escape from Tarkov
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó komplett Gaming állomás
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs