Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
A Konami most már tényleg a legalja... kb 3 hete bejött az, hogyha 50 coinos jutalomért játszom az utolsó 5 pontos kihívást, és 1 pont elég lenne az 5-höz első nekifutásra, kilép magától a játék az asztalra mintha alt+f4-et nyomnék aztán beírja az eredményt 0-3-nak.
Először azt gondoltam, hogy bug, de már mindent megcsináltam, újraraktam a játékot, letöröltem a user config mappákat, és mielőtt a végső meccset játszanám újraindítom a játékot, és így is konzekvensen kilép, mikor első nekifutásra meg tudnám csinálni a kihívást. Egyszerűen nem hagyja, hogy elsőre megcsinálja az ember a kihívást, a nyakamat rá, hogy ez egy hidden feature.
Nem elég, hogy elrontották teljesen a játékmenetet, nem elég, hogy minden percben belenyúl a játék a meccsbe, ha valahogy végigverekszi magát ezeken az ember akkor ilyen féreg módon elgáncsolja.
Nem vagyok egy agresszív ember de olyan jól esne úgy igazán jól telibetalálva szájbaverni ennek a fostaligának a kreatív igazgatóját
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest