- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Barátom!Az hogy valami pénzt fog termelni vagy egy igazi Foci szimulációs lesz az két nagyon különböző dolog!A Konami sokszor volt a tökéletes közelében az aktuális résszel de valahogy a kapitalista minél több pénzt vegyünk ki belőle dologgal el is baszták!Az utóbbi években a grafikán kívül semmit nem javítottak a játék meneten, pedig tudtak volna.Nincs értelme kiadniuk a tökéletes football szimulátort mert akkor aztán azok után senki nem venné tovább! Értem én!Mi lenne ha havi díjas lenne? Tökéletes játék,minden földi jóval és én fizetnék havonta mondjunk 2000 forintot hogy játszhassak.De ezért a borzalomért amit most kiadtak... Szerintem direkt csinálták hogy vége legyen a PES szériának.Nem tudom elképzelni hogy két év háborítatlan fejlesztés után ezt a szart adják ki!Itt valami van a háttérben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest