Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szerintem két év garanciával és ezzel a felszereltséggel (XP Home is lesz hozzá, ha lehet hinni a notebook.hu-nak) verhetetlen a cucc. A legnagyobb erénye az eeePC-hez képest a kijelző. Szerintem ősszel én is bepályázom egy ilyet, jó lesz szakdolgozatírásra, netezni bárhol, plusz háttértárnak fotózáshoz (mert ugye kártyaolvasót is írnak a specifikációk közt).
Nagyon örülök egyébként ennek az eeePC által életrehívott trendnek, mert egy laptopnak (hordozható számítógépnek) alapkövetelménye a hordozhatóság. Egy ilyen pici, 7-8-9-10 colos gép pedig simán elfér akár a mappámban is, nem kell hozzá külön hátizsák. Optikai meghajtó csak ballaszt, aki nagyon igényli, USB-set tud venni hozzá. Ja és a relatív olcsóság. Végre nem kell business-class felárat megfizetni ahhoz, hogy valami használható legyen! -
klaczi
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
No nekem ez nem olyan egyszerű. Nekem nem kell ha hozzámvágják sem. A lányomnak veszem a diplomaosztásra ajándékba. Ráadásul nem lehet más mint PINK. hogy a mobiljához jól menjen.
Komolyan: nincs benne sem floppi sem cd. Az ilyesmit az ember úgyis otthon használja. Ott úgyis vannak rendes számítógépek csak meg kell osztani a meghajtókat és olyan mintha a gépében lenne. Ezeket a mindentudó márkás notikat kamunak tartom. Ugyanazt a sebességet, felszereltséget ősszehozom az asztalon töredék áron. Persze aki az utcán akar DVD-t írni az más. Erre úgylátszik a notigyártók is kezdenek rájőnni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" 2021 - M1 PRO - 16GB - 1TB - Space Gray - Fóliázva
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest