- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozoran
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS EEE PC R101/1001PX típusú Netbookom, amely valószínűleg egy földhurok áldozata lett (kapott egy kis visszaáramot a Jobb oldali USB-jén keresztül).
Az eset óta a BIOS, rakoncátlankodik, nem akar működni.
Hardveresen annyi hibát észleltem hogy a vincsecster hangosan "nyöszörög".
Szoftveresen annyi történik mikor bekapcsolom hogy betölt az ASUS logó, megnyomom az F2-t hogy belépjek a BIOS-ba, de a hardver kilistázása után lefagy.
Ha az ESC billengyűt nyomom meg a logó után hogy usb-ről bootoljon akkor is ugyan ez, ha pedig a BIOS-t akarom frissítemi akkor a mikor a logo bejött megnyomom az Alt+F2-t és elkezd villogni a Pendrive (mert elkezdi szerintem olvasni) de ugyan az a hiba lép fel mint a többinél. Gondolkoztam rajta hogy szétszedem és az elemet kiveszem meg visszateszem, de nem hiszem hogy a beállításokkal lenne a gond mivel a hiba előtt kb fél évevel volt utoljára hozzányulva. A gépen egyépként WIN 8 futott, de programot se telepítettem előtte, med a Windows Update se volt engedélyezve.
Garancia sajnos már nincsen rajta, ezért szervítve nem igazán szeretném elkülddeni.
BIOS csipet találtam interneten kínában, de mielőtt hozzányulnék a géphez azelőtt körbekérdezek hogy szerintetek mit csináljak?üdv Zorán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest