- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Szia!
"ZetorGumi" megmondta a tutit. Nekem is 901-esem van, és a 4Gb-os (!!!) SSD-re tettem XP LITE-ot.
Arra számíts, hogy sok féle XP Lite kering a neten, és egyáltalán nem biztos, hogy minden hardver komponens működni fog. Én többet próbáltam (4-5 féle) és volt olyan os, hogy a sima office telepítés leállt hibaüzenettel.
A lényeg, hogy op. rendszer install után mindent funkciót ki kell próbálni élesben, Nem elég, hogy nincs kérdőjel az eszközkezelőben, ki kell próbálni. (pl. Bluetooth párosítás, file átvitel wifi, stb...) Ezután jöhet az egyéb programok telepítése. (böngésző, office, skype, ami kell)
Egyébként 8GB-re szerintem elférhet a normál XP-is, de "nem sok" hely marad mellette. Persze mi a "nem sok", mik az igények....
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Könyvajánló
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest