Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125
    nagyúr

Ha bios-ban megy a bill, akkor nem hiszem, hogy kell hozzá új alaplap.
    Nem igazán értem, hogy windowsban miért nem akar menni ...
    Már nem emlékszem pontosan, próbálkoztál újratelepítéssel, vagy egyből ment gariba ?
    Meg a Linuxos megoldást is talán említettem neked, azt sem tudom, hogy sikerült-e kipróbálnod.
    Sajnos ha találnak furcsa dolgokat a gépben, akkor egyből vissza szokták küldeni, mondván biztos belefolyt valami. Gondolom ezért is akartak egyből alaplapot cserélni, mert azzal tuti kiküszöbölik a további esetlegesen később felmerülő hibákat.
    Szerintem előbb próbálj valamit kezdeni a géppel, és csak utána gondolkodj az eladáson, ha végképp nem sikerül megjavítanod.

Ok, de akkor mégis merre keressem a hibát? :F

Így is ezerszer átnéztem az alaplapot, h hol van rajta ilyen kis retek.. frankó ablaktisztítóval és fülpiszkálóval lepucoltam róla mindent, de tényleg..

Valamikor szétkapom újra, csinálok mindkét oldaláról egy nagyfelbontású képet, és felrakom ide. Hátha más talál rajta hibát.

Bár ez az érdekes, h nem tegnap ment rá az a qrva narancslé, hanem úgy fél éve. ..és most fosta volna el magát? :F :(

Akkor XP volt rajta, most Win 7, Linux-szal még nem próbáltam, a hétvégén megnézem.

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák