- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
norbiv8
üzenetére
Szia
Ha az akku ilyen keveset bírja, akkor ott valami gáz lesz. Nekem majd 3 órát megy feltöltés után, de 2-t simán mennie kellene szerintem.
Linuxra : Javaslom próbáld ki a Puppy Linuxot. Én Windows-t használtam mostanáig, és ez tetszik legjobban. Bár még nem telepítettem fel semmilyen linuxot, csak LIVE használom, mondhatni tanulom őket.
Ha kicsit visszaolvasol, akkor mind a linuxos, mind az akkuidős tapasztalataimról találsz hozzászólást.
SZERK:
eeebuntu-ból melyiket tetted fel? A BASE elvileg sokkal kisebb helyet foglal, bár emiatt többet kelll konfigurálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest