Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Hirek: proci cserelve 1.7-es XP-re, memoria az en garantaltan jo 128megasomra, es a szitu ugyanaz!
Mire gyanakodjak? Alaplap, tap, vga? (ebben a sorrendben?)
A vga gf2mx csak agp2x, ez gond lehet? Az alaplap ugye 8x tud, de ha letiltom akkor sem valtozik a helyzet.
Nem win. hulyeseg lehet, mert mikor szabalytalanul all le a gep, es ujrainditasnal jon a scandisk, neha ott is lefagy mikor a kilepesre nyomnal egy ENTER-t.
Ez mar durva... -
Lortech
addikt
Ilyen lapom van, és semmi gondom nem volt vele eddig. Egyszer meg nem fagyott, megy minden tökéletesen. Egy Applebred Duron 1.8Ghz van benne, és zárt háznál sem megy feljebb 43foknál, egy Glacialtech 2420-as egyszerű hűtővel.
Viszont vannak hiányosságai szép számmal:
-nem tud szorzót állítani, nem lehet semmiféle feszültséget állítani rajta!
-csak a proci vcore-t, venti fordulatszámot, meg asszem chipset feszültséget lehet mérni vele.
Nem tuninglapként vettem, de azért ennél többet vártam volna egy nforce2-től, ECS ide vagy oda.
Lenne egy kérdésem: pl. nem tudok feszültségeket állítani (meg egyebeket), ez azt jelenti, hogy az azt lehetővé tevő áramköri elemek hiányoznak a lapról, vagy esetleg elő lehet hozni valahogy, pl. egy másik biossal...?
ui: a komolyabb energiagazdálkodás és az S3 mód hiánya nagyon fájó pont nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest